Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Matt Woods

“Den Beir” heeft lang gezocht vandaag om een fantastisch artiest te vinden. Hij heeft die gevonden in de vorm van Matt Woods. Deze singer-songwriter bracht vandaag zijn derde single “Leaning Towers” uit. Een prachtige soulstem op een bedje van ambient en rustige folkpop. Het is hoe we hem het best kunnen omschrijven. Vergelijken kan, maar toch onderscheid hij zich van deze. Ed Sheeran en James Bay leunen er het dichtst bij aan, al zal deze Matt Woods dit lijstje snel aanvullen. Luister hieronder naar zijn nieuwste worp en geniet vooral van dit prachtig nummer.

Facebook
Twitter
SoundCloud
Site

7 april 2015

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


NO COMMENTS ON THIS POST To “Nieuwe single Matt Woods”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief