Filmpje van de week

Deze week werden niet zo veel filmpjes uitgebracht. Maar alle filmpjes die werden uitgebracht waren wel fantastisch. Vandaar dat er deze week ook een uitgebreide lijst is. Opvallend is dat er deze week vooral op het filmpje werd gelet en er dus hier en daar wel wat mindere muziek ingeslopen is. Maar om een goeie gewoonte in trouw te houden zijn er hier enkele die het lijstje net niet haalden maar toch de moeite zijn om eens te beluisteren: Johnny Marr – I Feel You, Dan Mangan – Mouthpiece, Blur – There Are Too Many Of Us, Lucy Rose – Our Eyes, Ash Koley – Criminal, Generationals – Charlemagne en Stornoway – Get Low.

Beginnen doen we deze week met enkele dansplaatjes. Een ondervertegenwoordigd genre, maar toch maken ze leuke clipjes vandaar dat dit deze week ruimschoots wordt goedgemaakt.

Zonderling – Telraam

Rara, de band is van Nederland afkomstig, toch wel het mekka van de dj’s. Dit nieuw duo toont in hun nieuwste clip een, jawel, Telraam!

Univz – Meti

Univz, een soort afkorting van Universe. Dat is ook hetgeen we te zien krijgen in hun clipje voor Meti.

Klingande Feat Broken Back – RIVA (Restart The Game)

Klingande, bekend van hun saxofoon heeft een nieuw nummer met een saxofoon vergezeld van een clipje. Daarin worden heksen verbrand en gedanst, vreemd.

Kite String Triangle – What If

Om de overgang van electro naar iets anders wat dragelijker te maken is er Kite String Triangle. Net geen electro maar toch niet iets wat je op Tomorrowland verwacht. In “What If” wordt gedanst, gezoend en gevochten. Meer moet dat niet zijn.

Murlocs – Adolescence

Beetje gamen en vechten dat is adolescentie volgens Murlocs.

Port Isla – Volcano

Op tour met Port Isla en één of andere handpop.

Chic Feat. Nile Rodgers – I’ll Be There

Chic probeert nog steeds zijn funky zelf te zijn. Dit keer met een model in de hoofdrol die allerlei rare poses aanneemt bij het horen van “I’ll Be There”.

Citizens! – Waiting For Your Lover

Citizens! verzacht ons lijden bij het wachten op liefde. Speciaal gevisualiseerd.

Snoop Dogg – Peaches N Cream

Snoop Dogg doet wat je van hem verwacht in een videoclip. Met rolletjes voor Pharell Williams, Charlie Winson en Perziken

Hey Violet – This Is Why

Om al deze Hip Hop door te spoelen is de bijna all female band Hey Violet. Deze rockchicks en één gast maken gezellige rockmuziek. Met een low budget videoclip als gevolg.

Damien Ike – Kingdom Come

Naast een ontdekking van “Den Beir” is Damien ook goed in het maken van videoclips. Zo blijkt in “Kingdom Come” waar een jongen en een meisje samen verschillende dingen doen zoals echte vrienden zouden doen. Eindigen doen we met vuurwerk, daarmee kan je niet missen.

Rag’N’Bone Man – Hard Came The Rain

Van de ene fantastische singer-songwriter naar de andere, het is maar een woord. Hierin worden verschillende homo’s en travestieten vertegenwoordigt. Met ook een gevecht voor de liefde van zijn leven.

All Tvvins – Thank You

Stiekem is dit helemaal niet zo’n goed clipje, maar toch ben ik zo’n fan van All Tvvins dat ze hun plaatsje in de lijst wel verdienen. Dansen, Dansen, Dansen wordt er vooral gedaan.

Modest Mouse – Lampshades On Fire

Modest Mouse is terug van weggeweest. Dit zie je ook in hun nieuwste videoclip, veel verschillende beelden worden in één getoond. Sommige niet voor gevoelige kijkers, maar dat gaat dan weer snel voorbij.

The Offspring – Coming For You

Van die ene al wat oudere groep naar de andere. The Offspring brengt een nieuw album uit, hun eerste single is nu vergezeld van een clipje. Clowns die vechten met elkaar, uiteindelijk wint de mimespeler (Spoiler)

FILMPJE VAN DE WEEK

EAVES – PYLONS

Eaves, de fantastische singer-songwriter, en niet de daklijst,  heeft een clipje bij de eerste single van zijn debuutalbum. Wat een prachtige natuur krijgen we daarin te zien! Natuurlijk ook een dame die wat “raar” danst.

3689 posts

About author
Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single NxWorries - "FromHere" (feat. Snoop Dogg & October London)

Hoe zou het nog zijn met Anderson .Paak? De muzikale wind komt al enige tijd niet meer vanuit Oxnard aan de Californische…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Kygo - "For Life" (feat. Zak Abel & Nile Rodgers)

Kygo slaagde er enkele jaren terug in om zijn eigen definitie van house in het leven te roepen. Hij zette de genres…
Features

Record Store Day 2024: Tien releases om naar uit te kijken

Zaterdag 20 april is het alweer Record Store Day; de dag waar menig liefhebber van vinylplaten en alles wat ermee te maken…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.