Filmpje van de weekNieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"Oude Bekenden

Filmpje van de week 23 februari – 1 maart

Filmpje van de weekNieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"Oude Bekenden

Filmpje van de week 23 februari – 1 maart

Filmpje van de week

Dat de laatste week van Februari een drukke week was in verband met videoclips is slechts een understatement. Al deze clipjes in deze lijst samenbrengen zou dan ook onbegonnen werk zijn. Vandaar dat ik een selectie heb gemaakt van de beste filmpjes, deze maakten de lijst niet wegens een “minder” clipje, maar de muziek is wel ten zeerste aan te raden: Circa Waves – T-Shirt Weather, Django Django – First Light, Dutch Uncles – Decided Knowledge, Byron Bay – Run For Gold, Young Karin – SirensFelin – Revolt en Archis – Bittersweet

Beginnen doen we met een funky nummer.

Mike Taylor – Body High

Iedereen aan het dansen lijkt het motto in dit clipje. Want op de tonen van Body High kan ook niemand stil blijven zitten. Dan nog eens veel in het oog springende kleuren en je hebt het clipje van Mike Taylor.

Panic Is Perfect – Go Go Go

Op stap gaan met Panic Is Perfect kan van je lijstje geschrapt worden na het zien van dit filmpje. Let wel op, het is met speciale effecten.

The Darkness – Barbarian

Ga op veroveringstocht samen met The Darkness. Gedraag je als een barbaar en vooral verspil veeeeel bloed!

The Prodigy – Wild Frontier

Zelf ben ik niet de grootste Prodigy fan, maar het moet gezegd hun nieuwste clipje is wel beter dan de muziek. Dieren worden vermoord, maar wat gebeurt er als die dieren zelf het initiatief nemen?

The Prodigy speelt op 19 april in Rijsel en op zaterdag 27 Juni op Rock Werchter

Alt-J – Pusher

Zeker niet hun beste clipje. Het toont wel emoties van een man die hopeloos is. Samen met de soundtrack van Alt-J, moet er nog meer zijn?

Alt-j Speelt op vrijdag 26 juni op Rock Werchter

Joywave – Somebody New

Skaten met Joywave is niet zonder risico, zo blijkt uit zijn recentste clipje waarin er veel ongevallen gebeuren!

Best Friends – Fake Spit

Gek doen doet geen zeer denken die van Best Friends. Daarom gaan ze in hun clipje ook als dronkaards door de stad, wat ernstige gevolgen met zich meedraagt.

Public Service Broadcasting – Go!

Die van Public Service Broadcasting zijn op hun laatste cd geobsedeerd door de ruimte, meer bepaald de race naar de ruimte. Go! toont dan ook verschillende belangrijke momenten uit de geschiedenis van de ruimtevaart, tevens een geweldig nummer!

Body Language – Really Love

Volg eens een konijn net als in Alice in Wonderland. Alleen gebeuren er bij Body Language wel wat dingen die niet geschikt zijn voor kinderen.

Slaves – Feed The Mantaray

Slaves hun muziek kan het best omschreven worden als punk. Hun nieuwste clip is dat ook, ze gaan op zoek naar “The Mantaray”, aan jou om uit te zoeken wat dat is.

Colleen Green – TV

Colleen Green is fan van verschillende tv-programma’s. In haar nieuwste videoclip speelt ze die dan ook maar al te graag na. Haar kanaal heet Ctv (Parodie op Mtv) en de programma’s zijn zelf te ontdekken.

Kodaline – The One

Net geen eerste plaats voor Kodaline. Nochtans een zeer mooi clipje, maar een nogal voorspelbaar einde.

FILMPJE VAN DE WEEK

DRENGE – WE CAN DO WHAT WE WANT

Omdat melige clipjes meestal voortdurend hetzelfde zijn is Drenge de beste oplossing tegen die meligheid. Alles moet kapot in hun nieuwste clipje, We Can Do What We Want is het niet?

Drenge speelt op 24 April in Botanique

3615 posts

About author
Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.
Articles
Related posts
InstagramLiveRecensies

The Darkness @ Ancienne Belgique (AB): Al twintig jaar met de versterker op elf

‘Bestaan die nog?’ is de eerste bedenking die je maakt wanneer je hoort dat de Engelse hardrockband The Darkness momenteel langs concertzalen…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single The Vaccines - "Lunar Eclipse"

Bij het horen van The Vaccines denken we nog steeds met een vlaag van weemoed terug aan die heerlijke debuutplaat What Did You…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single The Reytons – “Market Street”

Zonder muzieklabel en radiosupport de Britse hitlijsten veroveren, weinig artiesten doen het The Reytons na. De band bracht dit afgelopen jaar met…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.