Muzieknieuwtjes

8 Nieuwe namen Rock Werchter

Rock Werchter maakt er stilaan een ritueel van om iedere vrijdag enkele namen aan de line-up toe te voegen. Ook vandaag zijn er weer enkele mooie namen bijgekomen. Op Donderdag hebben we de nieuwe sensatie Years & Years. De oude sensatie Elbow komt ook nog eens langs op Werchter en Hot Chip zal de weide aan het dansen brengen. Op Vrijdag komt de jazz van BadBadNotGood de wei betoveren samen met Kwabs en zijn prachtige stem. Op zondag ten slotte komen oude gedienden Counting Crows. De Zuid-Afrikaanse hip-hoppers van Die Antwoord en ILoveMakonnen, de nieuwe hiphop-sensatie. Voor wie nog geen ticket heeft wordt het stilaan tijd, de line-up wordt steeds mooier en mooier! Rock Werchter vindt plaats van 25 tot 28 juni.

Omdat ik zelf het meest uitkijk naar BadBadNotGood, nog eens een mooi nummer van hen.

20 februari 2015

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief