Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single MorMor – “Pass The Hours”

MorMor is nog een nobele onbekende in de muziekwereld, maar daar zal snel verandering in komen. Toch is de multi-instrumentalist uit Toronto al een tijdje bezig, zo bracht hij in 2015 een debuut-EP uit. Ondanks lovende kritieken, bleek hij zelf niet helemaal wild te zijn van zijn project en verwijderde alles van Spotify. Begin dit jaar kwam MorMor dan met een tweede ‘debuut’-EP Heaven’s Only Wishful, een verzameling nummers waar hij feilloos zachte synths combineerde met subtiele gitaren en zijn zachte stem. Op 30 maart komt MorMor zijn muziek voorstellen in de Ancienne Belgique.

Dit keer lijkt zijn muziek hem wel te bevallen, want hij gaat in dezelfde lijn verder; alleen nog beter uitgewerkt. Het nummer begint met een zacht gitaarstukje, waarna een zwoele baslijn en de drums invallen. De zachte stem van MorMor vult het geheel perfect aan, maar dit blijkt slechts het begin van de trip die “Pass The Hours” is. Hoe verder het nummer evolueert, hoe meer synths er invallen en hoe psychedelischer het nummer gaat klinken. Het zachte geheel van deze factoren doet ons meteen denken aan één van de grootsten in het genre: Tame Impala. Wij hopen alvast dat de toekomst van MorMor er even rooskleurig uitziet als die van Tame Impala!

Facebook

Related posts
LiveRecensies

MorMor @ Botanique (Rotonde): Richting de hemel

MorMor is een man die het liefst van al in zijn eentje in een kamer zit en aan muziek werkt. Heel af…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single MorMor - "Seasons Change"

De Canadese MorMor is al enkele jaren bezig met zijn weg te banen door de indiepopwereld, met als vaste recepten zijn unieke…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single MorMor - "Far Apart"

De Canadees MorMor volgen we al een tijdje, maar na zijn single “Don’t Cry” uit 2020 werd het opvallend stil rond hem….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.