Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Stikstof – “Gele Blokken”

Begin maart verschijnt Overlast, de inmiddels derde plaat van het Brussels hip hop collectief Stikstof rond Jazz, Omar G, Astrofisiks en Rosko. De plaat belooft een echte topper te worden dankzij samenwerkingen met de West-Vlaamse poëet en rapper Brihang, het Belgische stemwonder WWWater en natuurlijk stevige nummers zoals het onlangs verschenen “Frontal”. Voor we deze echter te horen krijgen, dropt het viertal nog een tweede voorproefje van formaat!

Wie wil weten hoe het er in sommige wijken in Brussel aan toe gaat, luistert best eens goed naar “Gele Blokken”. De mannen van Stikstof zijn gekend voor hun (maatschappij-)kritische nummers en ook op hun nieuwste leggen ze weer de vinger zonder veel tierlantijntjes op de wonde. De beat is al even mysterieus als de bijbehorende videoclip, die zeker eens het kijken waard is. “Gele Blokken” mag zich met andere woorden meer dan laten zien (en natuurlijk horen)!

Facebook

2029 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Your Old Droog - "DBZ" (feat. Denzel Curry & Method Man)

Your Old Droog is een atypische rapper. Bekendheid is niet aan hem besteed, marketing laat hem koud en de mainstream is de…
AlbumsRecensies

RiTchie - Triple Digits [112] (★★★½): Zelfzorg buiten de lijntjes

Het is een tijdlang onduidelijk geweest hoe de weg van Nathaniel Ritchie verder zou lopen. Na het overlijden van bandgenoot Stepa J….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Doechii - "Alter Ego" (feat. JT)

Sinds ze in 2022 haar handtekening zette bij de hiphopgrootheden van Top Dawg Entertainment heeft Doechii niet stilgezeten. Ze dropte een paar…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.