Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Stikstof – “Gele Blokken”

Begin maart verschijnt Overlast, de inmiddels derde plaat van het Brussels hip hop collectief Stikstof rond Jazz, Omar G, Astrofisiks en Rosko. De plaat belooft een echte topper te worden dankzij samenwerkingen met de West-Vlaamse poëet en rapper Brihang, het Belgische stemwonder WWWater en natuurlijk stevige nummers zoals het onlangs verschenen “Frontal”. Voor we deze echter te horen krijgen, dropt het viertal nog een tweede voorproefje van formaat!

Wie wil weten hoe het er in sommige wijken in Brussel aan toe gaat, luistert best eens goed naar “Gele Blokken”. De mannen van Stikstof zijn gekend voor hun (maatschappij-)kritische nummers en ook op hun nieuwste leggen ze weer de vinger zonder veel tierlantijntjes op de wonde. De beat is al even mysterieus als de bijbehorende videoclip, die zeker eens het kijken waard is. “Gele Blokken” mag zich met andere woorden meer dan laten zien (en natuurlijk horen)!

Facebook

14 februari 2018

About Author

Simon Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief