Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Russ – “Flip”

De “What They Want”-rapper, Russ, is terug met een gloednieuw nummer opgedragen aan zijn haters. Na “Me You” en “Lean on You” bewijst de Amerikaan ook met “Flip” dat hij enorm veelzijdig is. Zo zet hij meteen al de toon voor een succesvol 2018, wat we ook niet anders hadden verwacht na wat hij in 2017 bereikte in ons Belgenland en de rest van de wereld liet zien.

“Flip” brengt je met zijn trage beat en gebalanceerde rap in vervoering. Nadat hij met “Lean on You” zijn fans bedankte, spreekt hij in dit nummer zijn haters toe. Hij kleineert ze tot arme, gefaalde zielen die gefrustreerd in het leven staan en er niets beters op vinden dan zijn succes te bekritiseren. En gelijk heeft hij! Maar, haters make you famous, en dus roept hij hen op hun energie te behouden en niet te veranderen. We kijken al uit naar wie hij in zijn volgend nummer zal toespreken.

“Flip” is dan misschien wel voor de haters bedoeld, maar niets weerhoudt ons om het nummer lekker luid op te leggen en te genieten van de heerlijke zachte flow van het nummer. 

Op 22 februari te zien in Vorst Nationaal.

Facebook

12 januari 2018

About Author

Lotte Coolen Ik ben verslaafd aan van die indie-honing waarvan je heupen beginnen te wiegen en je armen beginnen te zwaaien. Het liefst van al kruip ik dan ook 24/7 in een bijenkorf om die goddelijke honingmakers te bewonderen.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Newsletter