Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Dotan – “No Kissing On A Sunday”

© CPU – Lies Borgers

In 2024 bracht Dotan met “Louder” en “Heavy” al twee mooie singles uit. Deze vorige singles waren al vintage Dotan: rustige gitaarpartij, mooie achtergrondgeluiden en de fantastische stem van de zanger zelf. De nieuwe single “No Kissing On A Sunday” is meer van hetzelfde geworden en dat is gewoon fijn. Dotan maakt simpelweg heel knappe liedjes die een heleboel mensen aanspreken.

Ook hier begint het nummer met een inleidend zacht gitaarstukje. Vrijwel direct begint de Nederlander zijn verhaal te vertellen. Dotan maakt steeds muziek waarbij je rustig kan wegdromen en dat blijft alweer een constante op de nieuwe worp. De inleiding van gitaar en zang wordt vergezeld van viool vanaf de eerste minuut in de song. Eventjes later valt de viool weg, maar komt ze nadien bezwerend terug. Er worden nog koperblazers op de achtergrond gezet en dat maakt “No Kissing On A Sunday” helemaal af. Dotan vindt zichzelf niet opnieuw uit, maar dat hoeft uiteraard helemaal niet. Dotan is en blijft een zanger met een apart geluid dat een groot publiek heel terecht aantrekt.

Check zeker de website van de man goed want er worden in het najaar in Nederland een heel pak optredens georganiseerd. Belgen kunnen op 20 november naar Muziekclub N9 in Eeklo. Of we steken gewoon even de grens over en vervoegen ons graag bij onze noorderburen.

Facebook / Instagram / X (Twitter) / Website

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

 

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Dotan - "Heavy"

Dotan blijft uiteraard gekend bij het grote publiek voor zijn tophits “Home“, “Hungry” en “Numb“. De Nederlander bracht in 2014 de langspeler 7…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Dotan - "Louder"

Dotan is de bekende Nederlandse singer-songwriter van hits zoals “Home” en “Hungry“. In 2014 verscheen het album 7 Layers en dan werd…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Dotan - "Diamonds in My Chest"

Als we denken aan Dotan, denken we vooral aan zijn oude hits “Home” en “Hungry“. Toch is dat niet het enige waarvoor…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.