Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single The Lovinas – “Lovesick”

The Lovinas is een band uit New York waarvan online bijna geen informatie terug te vinden is. Langs de ene kant een verademing, langs de andere kant een situatie die we al jaren niet meer meegemaakt hebben. Met de hele regelmaat van de pendule brengt de band singles uit sinds het nieuwe jaar 2024. Het vorige nummer “Hit Me” was al een schotje naar de schietschijf, maar zeker nog niet in het midden van de roos.

De nieuwe single “Lovesick” is een ongedwongen punknummertje in de traditie van bands zoals The Ramones, The Damned en New York Dolls. Het is een ongecompliceerd schijfje geworden dat we durven omschrijven als een ‘ok nummertje’. Alle ingrediënten voor een tof punklied zijn aanwezig: een eenvoudig drumritme, een rollende gitaarpartij en zanger Adam Lempel die hier de reïncarnatie is van Joey Ramone. Er zit nog een korte, best goede gitaarsolo verwerkt in het nummer en ongetwijfeld laat dat hoofden meedeinen; hoofden van fans die zijn samengekomen in een klein cafeetje voor een uurtje spontaan en onbevangen rockgeweld. Samengevat: niet direct een song die we zelf nog zullen opzetten, wel eentje die gerust af en toe toevallig mag passeren. Deze pijl is ook al een tikkeltje dichter bij de roos.

Instagram

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single The Lovinas - "Hit Me"

Wil je het internet afstruinen naar informatie over The Lovinas, keer je eigenlijk van een kale reis terug. Als we niet beter…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.