Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Imagine Dragons – “Nice to Meet You”

© CPU – Nathan Dobbelaere

Imagine Dragons kende hun grote doorbraak met “Radioactive”, waarna het Amerikaanse viertal nog een hele resem hits wist te scoren. Het Sportpaleis, Rock Werchter en Pukkelpop zijn intussen vertrouwd terrein voor de groep en ondanks dat de groep niet altijd de vakpers weet te overtuigen zorgen hits als “Believer” en “Sharks” live voor heel wat sfeer. Twee jaar terug bracht Imagine Dragons niet alleen hun meest recente studioalbum uit, maar vierde de groep ook het tienjarig bestaan van hun eerste album. Na het eventjes rustiger aan te doen verscheen in april “Eyes Closed”, met wat later een herwerking met J. Balvin. Net als nieuwe single “Nice to Meet You” was die track een voorbode op Loom, dat eind juni verschijnt.

Met een gezellig ’te-te-te-tetete’ opent Imagine Dragons en doorheen het nummer blijft die sample voor een zonnige toets zorgen. Het popnummer komt weinig verrassend uit de hoek en valt zeker te omschrijven met het woord repetitief, maar “Nice to Meet You” heeft eveneens een feel good factor. Of dat alles goed maakt, weten we niet, al ziet het er naar uit dat Imagine Dragons een nieuwe zomerhit in de markt heeft gelegd. “Nice to Meet You” is leuk om te leren kennen, maar mist wat diepgang.

Instagram / Facebook / X (Twitter) / Website

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

1225 posts

About author
braaf zijn hé
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Imagine Dragons - "Eyes Closed"

Al zestien jaar maakt het Amerikaanse viertal dat zichzelf Imagine Dragons noemt muziek. Over hun werk wordt wel eens lacherig gedaan, want…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Imagine Dragons - "Children of the Sky"

Imagine Dragons wordt binnen het muzieklandschap vaker niet dan wel serieus genomen; iets waar de band overigens zelf voor zorgde door een…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Thirty Seconds To Mars – “Life Is Beautiful”

Thirty Seconds to Mars, de band rond Jared Leto en diens broer Shannon is terug. Na vijf jaar brengt de band, gereduceerd…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.