Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single David Kushner – “Hero”

Of je nu fan bent of niet, het succes van David Kushner valt niet te ontkennen. Dat succes begon in 2022 met debuutsingle “Miserable Man”. Hij bereikte grote bekendheid op TikTok en raapte zo al enkele miljoenen fans bijeen met slechts een handvol singles op zijn naam. Sinds een dik jaar geleden is de jonge Amerikaan dan ook niet meer te ontwijken. Reuzehit “Daylight” schopte het ver buiten TikTok en veroverde zowat iedere radiozender. Van een debuutalbum is nog steeds geen sprake, maar hij blijft nieuwe muziek onze richting uitsturen, zo ook deze nieuwe “Hero”.

Met “Hero” krijgen we een nummer te horen die perfect binnen de lijntjes van Kushners succesformule kleurt. Er wordt zacht gestart en geleidelijk aan opgebouwd naar een euforisch hoogtepunt, om daarna weer ingetogen te eindigen. Op muzikaal vlak wordt het weer simpel gehouden, wat ervoor zorgt dat alle aandacht aan zijn krachtige vocalen geschonken wordt. Doormiddel van meerstemmigheid voelt het lied voller aan ondanks de eenvoudige instrumentatie. Zoals we inmiddels gewoon zijn van de Amerikaan pompt hij zijn stem vol emotie om zo een, dit keer toch behoorlijk doorsnee, nummer naar een hoger level te dragen. Een even grote hit als “Daylight” zal hij met “Hero niet te pakken hebben, maar een mooie toevoeging aan zijn discografie kunnen we het zeker wel noemen.

Facebook / Instagram / Website

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Lost Frequencies & David Kushner - "In My Bones"

Niet lang na de release van zijn nieuwste album All Stand Together bracht Felix De Laet – beter bekend als Lost Frequencies – ons…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single David Kushner - "Skind and Bones"

David Kushner was de afgelopen maanden onmogelijk te ontwijken. De jonge Amerikaan scoorde vorig jaar namelijk een reuzehit met zijn single “Daylight”….
2023FeaturesInstagramUitgelicht

De 101 beste singles van 2023

Voordat we het nieuwe jaar ingaan, hebben we nog enkele eindejaarslijstjes voor te stellen. Nadat we al de beste albums, ep’s, debuten…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.