Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Issey Cross – “Energy In My Town”

Toen er enkele jonge, vrouwelijke, Britse artiesten plots de grond uitsproten met frisse, door drum-‘n-bass geïnspireerde muziek, werd Loud LDN opgericht. Het collectief van vrouwelijke muzikanten uit Londen en omstreken maakt sindsdien furore met artiesten als piri, venbee en Charlotte Plank, maar ook Issey Cross. De singer-songwriter brengt nog maar enkele jaren tracks uit, maar wist al enkele noteringen in de (dance)hitlijsten te verwezenlijken. Zo wist de 24-jarige zangeres met “Bittersweet Goodbye”, “Used To This” met Wilkinson en “Oh My” met Luude en Moby al heel wat oren te bereiken en speelde ze onlangs nog in Trix als voorprogramma van Becky Hill.

Cross’ ietwat schattige stem luidt haar nieuwste single “Energy In My Town” in, op een kalmerend, blinkend geluidspatroon. Naarmate de seconden voorbij tikken, wordt de komst van een drop steeds duidelijker en eenmaal daar blijkt het er een met een amusant melodietje en wat ronkende bassen als aanvulling. Al bij al is “Energy In My Town” een redelijk doorsnee drum-‘n-bassnummer zonder veel merkwaardigheden, maar wel eentje dat een plekje in onze playlist krijgt door de complementaire verhouding tussen zang door Cross en productie door onder andere K Motionz.

Facebook / Instagram / Website

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle ANDRO!DZ - "Cosmic Desire"

Opkomende bands; je komt ze wel vaker tegen op onze website. In dat opzicht is ANDRO!DZ dus geen uitzondering. Dat is wél…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Tiësto & Hedex & Basslayerz - "Click Click Click"

Dat drum-‘n-bass de laatste maanden steeds meer de mainstream binnendringt, moeten we niet meer vertellen. Bewijzen zijn daar genoeg voor: Fred again…..
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single OneDa – “Set It Off”

Wat gebeurt er als je hiphop, drum-‘n-bass en afrobeat vermengt? Britse rapper OneDa is misschien wel een van de weinige artiesten die…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.