Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single SIM-OJ & Froukje – “We Doen Er Allemaal Aan Mee”

© CPU – Nathan Dobbelaere

O.J. Simpson legde afgelopen week het loodje, maar het Nederlandse SIM-OJ brengt vandaag gelukkig wel nog gewoon muziek uit. Het duo, bestaande uit SIROJ en Sim Fane, is op zich wel een rijzende ster in eigen land. Getekend onder Noah’s Ark, fans als S10, Bente en Froukje… alles wat je over het project vindt op het wereldwijde web, is positief. En het ziet er alvast naar uit de de populariteitslijn nog niet meteen naar beneden gaat. Nadat er in 2022 voor het laatst muziek van SIM-OJ verscheen, krijgen we vandaag alweer de derde single van het jaar op ons bord. “We Doen Er Allemaal Aan Mee” is dan ook nog eens een samenwerking met Froukje, alsook lijkt het een volgend voorsmaakje van een groter project.

“We Doen Er Allemaal Aan Mee” haalt de kaap van de drie minuten niet eens, maar de tijd die het nummer in beslag neemt, is zeker vermakelijk. In de nasleep van Froukjes debuutplaat Noodzakelijk Verdriet is het zelfs niet eens zo gek om de Nederlandse te horen zingen over ietwat hoekigere elektronica. En laat dat nu net hetgeen zijn dat deze samenwerking het best beschrijft: elektronica die je hoofd laat zinderen, maar evengoed lekker dromerig binnenkomt. Nadat de zangeres haar diepzinnige hersenspinsels op je heeft losgelaten, is het aan de luisteraar om de dansbenen hun ding te laten doen; OJ-SIM en Froukje brengen met andere woorden een samenwerking waarbij ze elkaars sterkte uitspelen door elk hun eigen ding te doen. En dat zijn de beste.

Op zondag 7 juli staat Froukje op Rock Werchter, op donderdag 31 oktober in de Lotto Arena.

Facebook / Instagram

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

2150 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Froukje - "Tetris"

De liefde voor Froukje is niet enkel over onze noordergrens groot, ze lijkt ook hier voorlopig nog geen limiet te kennen. Na…
InstagramLiveRecensies

Paaspop 2024 (Festivaldag 2): Bewolkt en bevolkt

De provisorische festivalstad in Schijndel opende gisteren de deuren voor de tweede festivaldag van Paaspop. Nadat we ons de eerste dag vooral…
InstagramLiveRecensies

Froukje @ De Roma: Noodzakelijk geluk

Op je tweeëntwintigste je debuutplaat tot leven wekken, concertzalen uitverkopen en al enkele jaren lang de affiches van festivals vullen? Doe het…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.