Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Ten Tonnes – “Little Lovin’”

© Phoebe Fox

Momenteel is Ten Tonnes druk bezig, want de jonge Brit is mee op tournee met Miles Kane die solo tegenwoordig zowat overal terug te vinden is, waaronder ook binnenkort in de VIERNULVIER en de Bootstraat. Ethan Barnett, zoals Ten Tonnes echt noemt, komt nu met zijn eerste nieuwe single van 2024, al is die helaas niet zo goed als we van hem gewoon zijn.

“Little Lovin'” opent met een op zich wel leuke gitaarriff, al klinkt het ook alsof we het al honderden keren gehoord hebben. Door de drums voelt het nummer wel heel geformatteerd en simpelweg te standaard, terwijl Ten Tonnes wel al meerdere keren uitblonk wanneer hij het enkel met zijn stem en zijn gitaar deed. De zang is eigenlijk ook niet slecht, maar zit ergens halverwege vast tussen rauwere rock of de kristalheldere zang die hij ons al eerder voorschotelde. Naar het einde toe leukt hij de single wel nog wat op met een toffe gitaarsolo, maar in zijn totaliteit is “Little Lovin'” noch mossel noch vis.

Ten Tonnes verzorgt op 3 april het voorprogramma van Miles Kane in een uitverkochte balzaal van de VIERNULVIER. Daags nadien doet hij dat nogmaals in de Bootstraat.

Facebook / Instagram / Twitter / Website

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

448 posts

About author
Ik moet dagelijks 'ok boomer' aanhoren
Articles
Related posts
InstagramLiveRecensies

Miles Kane @ Kunstencentrum VIERNULVIER (Balzaal): Buskers in de balzaal

Het voelt als slechts weken geleden dat we Miles Kane voor het laatst aan het werk zagen. De Engelsman blijft dan ook…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Ten Tonnes - "Lone Star"

Er zijn een boel artiesten die familie zijn van een stuk bekendere muzikanten. Sommigen hebben simpel gezegd niet het talent om gezien…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Ten Tonnes - "Dancing, Alone"

De jongere broer zijn van een populaire artiest kan een vloek of zegen zijn. Gelukkig heeft Ten Tonnes een zeer toffe broer,…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.