Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe singles Marlon Hoffstadt – “Don’t Stop The Party” & “Daddy’s Groove”

© Studio Reyes

Last van kleine kwaaltjes bij het uitgaan? DJ Daddy Trance schiet je te hulp. De Berlijnse dj en producer Marlon Hoffstadt is aan een flinke doorstart bezig, nadat hij jarenlang al een tamelijk geliefde naam was in de technowereld. Ondertussen worden de podia waarop hij staat steeds groter door zijn status als steevaste hofleverancier van opzwepende feesthymnes. Hij rijft de streams binnen met zijn hitjes “It’s That Time” en “Call Me“, maar evengoed met zijn dynamische livesets voor bijvoorbeeld HÖR of Boiler Room.

Ginds blinkt de dansvloer als nooit te voren en daar zal niet snel verandering in komen met de dubbelrelease “Don’t Stop The Party” en “Daddy’s Groove” op zijn eigen Club Heart Broken-label. Voor die eerste baseerde de Duitse dansvloerbegeesteraar zich op “Do Not Stop The Party” van Sacha Collison. Hij doet zijn naam eer aan, met snelle ritmes waarop in je zetel blijven zitten simpelweg geen optie is. Het is een typische Marlon Hoffstadt-track, wat zoveel betekent als snel wisselende akkoorden, een sexy, herhaaldelijke vocal en eurodance-invloeden. Als je wil dat het feest nog enkele uurtjes doorgaat, is “Don’t Stop The Party” dé schijf om op te leggen.

Ook wij blijven graag nog even dansen en daar leent ook “Daddy’s Groove” zich toe. Hoewel het nummer ietsjes meer underground klinkt en richting de vijf minuten gaat, ligt het nog wel in dezelfde lijn. Een mengelmoes van trance en hardhouse schiet zich een weg naar ons gehoor, met een verwijzing in de titel naar zijn alterego Daddy Trance; een naam die hij kreeg van vrienden en die hij zichzelf uiteindelijk toe-eigende. De groove is zeker aanwezig en zo zorgt Hoffstadt ervoor dat we dit weekend niet zullen moeten stilzitten.

Vandaag staat Marlon Hoffstadt op Paaspop en morgen passeert hij op DGTL Amsterdam. De komende maanden speelt Marlon Hoffstadt onder meer op Rave Rebels in Brussel (zaterdag 20 april), Extrema Outdoor in Houthalen-Helchteren (zaterdag 18 mei), Awakenings Upclose (zaterdag 18 mei), Paradise City in Perk (vrijdag 28 juni) en Voodoo Village in Grimbergen (zondag 8 september).

Instagram

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.