Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Debbie – “It’s Been A Week”

Voor Debbie begint de tijd stilaan sneller te tikken. De Britse wil van 2024 haar doorbraakjaar maken en laat dan ook niets aan het toeval over. Naam en faam wist ze de afgelopen jaren te vergaren als songschrijver voor Stormzy, die haar met een mooie feature op zijn album ook meteen lanceerde. Op een eerste Debbie-album is het wel nog even wachten, maar dat betekent niet dat er geen nieuwe muziek van haar in het vooruitzicht ligt. Na “Rain” komt in dit geval geen zonneschijn, al moet het gloednieuwe “It’s Been A Week” zeker niet onderdoen.

Het lijkt alsof Debbie haar vaste sound heeft gevonden, want de gelijkenissen met “Rain” zijn onmiskenbaar aanwezig. Een slecht gegeven is dat hoe dan ook niet, want “It’s Been A Week” is een fijne single die lekker wegluistert. De zachte stem van Debbie gaat als een penseelstreek over het witte canvas en kleurt het met beige tonen tot een sierlijk werkje. De instrumentatie is groovy en evolueert mooi mee met de zangpartijen van het Britse zangtalent. Vooral het refrein geeft “It’s Been A Week” een leuke draai en op die manier blijft het geheel snel hangen. Debbie klopt harder dan ooit op de poort van de doorbraak en we hopen dat haar gave snel door nog meer mensen ontdekt zal worden.

Facebook / Instagram / Website

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

2039 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Debbie - "Rain"

Eind december realiseerde Debbie een van haar grootste dromen: genomineerd zijn voor een prestigieuze MOBO Award. De Britse maakt kans als beste…
FeaturesInstagramUitgelicht

De Internationale Grote Beren Van Morgen 2023: Een terugblik

Er gaat geen dag voorbij waarop we met Dansende Beren niet over nieuwe muziek schrijven en zo doen we bijna elke dag…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Debbie - "No Way"

Debbie keek op de klok en zag dat het tijd was om uit de schaduw van haar mentor Stormzy te treden. De…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.