Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single kenzie – “word vomit”

Mackenzie Ziegler vergaarde haar bekendheid als kindsterretje in Dance Moms, maar doet het tegenwoordig heel goed als zangeres. Met haar hit “anatomy“, waarin ze haar slechte relatie met haar vader aanhaalt, behaalde ze meer dan twintig miljoen streams, onder meer door haar populariteit op TikTok. Haar muziek verspreidt ze onder de naam kenzie en bevat heel wat persoonlijke verhalen die op een of andere manier toch wel herkenbaar zijn. Ook nieuwste single “word vomit” sluit mooi aan in dat rijtje.

“word vomit” opent met nogal duistere tonen waarbij kenzie haar gedachten de vrije loop laat. Haar partner heeft haar bedrogen en ze stelt zich daarbij vragen over zichzelf, of zij niet goed genoeg was. Het lied overtuigt niet echt, mede door het laagje autotune dat haar stem gladstrijkt, wat ze absoluut niet nodig heeft. Het neemt een deel van haar ruwe emoties weg, net zoals de overdramatische bassen tijdens het refrein. Pas naar het einde toe begint een gitaar op te bouwen naar een climax, maar eigenlijk is ze ons door haar repetitieve strofes al volledig kwijt. Jammer, want kenzie heeft in het verleden al vaker getoond dat ze wel degelijk talent bezit.

Facebook / InstagramX (Twitter) / TikTok

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single kenzie & ASTN - "close to you"

Ze begon haar carrière als danseres, maar kenzie staat tegenwoordig voornamelijk bekend om haar zangkunsten. Mackenzie Ziegler, zoals ze echt heet, vergaarde…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single kenzie - "paper"

Na hun passage in Dance Moms zijn de zusjes Ziegler elk hun eigen weg opgegaan. Maddie Ziegler (bekend van videoclips van Sia)…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.