Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Nino SLG – “Holman Road”

Als er een iemand de revelatie van Fifty Lab 2023 was, dan was het wel Nino SLG. De Britse rapper is amper achttien lentes jong, stond moederziel alleen in de theaterzaal van de Beursschouwburg en verblufte, ondanks de intimiderende omstandigheden, met een sterke flow en bakken talent. Wat Nino SLG nog bijzonder maakt in het circuit is dat hij wel degelijk ook zelf kan componeren en een meer dan aardige pianist is. In dat opzicht doet hij wel wat denken aan zijn collega Dave, al kun je ze op vlak van stijl eigenlijk moeizaam met elkaar vergelijken. Op zijn nieuwe “Holman Road” koos Nino SLG voor een iets toegankelijker geluid, zonder daarbij veel toegevingen voor te moeten doen.

Dat Nino SLG wel degelijk een van de meest veelbelovende stemmen in de UK Rap is, maakt “Holman Road” duidelijk. Het nummer start meteen met een heerlijke flow die je al bij de eerste luisterbeurt volledig meeheeft. In een goed hiphopliedje is niet alleen de flow van belang, maar ook hetgeen je aan het zeggen bent. Op “Holman Road” gaat Nino SLG een paar jaar terug in de tijd en heeft hij het over zijn zoektocht naar zijn eigen ‘ik’ in muziek en de absolute toewijding om het ver te schoppen met die muzikale carrière. Nino SLG is veelbelovende en een spraakmakende stem in de Britse muziekwereld die hopelijk vroeg of laat zijn weg gaat vinden naar een groot publiek.

Instagram / Twitter / TikTok / Facebook

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

2050 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
LiveRecensies

Fifty Lab 2023 (Dag 3): Bruisend Brussel

De laatste dag van Fifty Lab was meteen ook de drukbezochtste van ze allemaal. Rond tien uur in de avond kon de…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.