Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Tiny Habits – “Mudroom”

Kleine gewoontes kunnen mooi uitpakken, zeker als je naar het verhaal van Tiny Habits kijkt. Het drietal leerde elkaar in 2022 kennen op de prestigieuze Berklee College of Music en al snel voelden ze een heel sterke muzikale connectie. Ze begonnen samen filmpjes op te nemen van hun samenzang en voor ze het goed en wel beseften gingen ze viraal op TikTok. Onder hun schare fans vinden ze met Phoebe Bridgers en Noah Kahan al twee ronkende namen en die laatste liet hen zelfs openen voor zijn Europese tour in november. Dit jaar belooft het alleen nog harder en sneller te gaan voor Tiny Habits, want er staat naast heel wat muziek ook een nieuwe tour op de planning. Met het nieuwe “Mudroom” vinden ze alvast de gulden middenweg tussen harmonie en een aanstekelijke melodie.

Tiny Habits stelt zich op “Mudroom” weer uiterst zacht en teder op en weet op die manier een gevoelige snaar te raken. Wat getokkel op een akoestische gitaar zorgt voor een warm kampvuurgehalte, maar het instrument bij uitstek is hun prachtige samenzang. In het refrein zorgt dat meermaals voor kippenvel. Je voelt gewoon hoe goed ze elkaars stemmen kennen en hoe ze die afwisselend in de kijker kunnen brengen. “Mudroom” is puur en klinkt toch ook heel vol. Tiny Habits is een unicaat dat vroeg of laat miljoenen mensen zal raken!

Op donderdag 16 mei staat Tiny Habits in de Trix Club in Antwerpen.

Instagram / Facebook / Website / TikTok

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

2029 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
InstagramLiveRecensies

Noah Kahan @ La Madeleine: Het kampvuur ontgroeid

Waar rook is, was vroeger een kampvuur waar Noah Kahan maar al te graag zijn nummers rond speelde. De gezellige onderonsjes rond…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.