Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Surf Trash – “Hello Again”

© Patrick Russell

Surf Trash is een groep die vooral furore maakt in de landen die ooit behoorden aan de Aboriginals en de Maori. Laat twee broers en hun beste vrienden opgroeien aan de kusten van Australië, leer ze surfen, en leer ze nadien enkele instrumenten te bespelen. En zo krijg je een combinatie waar veel jongeren van dromen, surfen en muziek spelen. Surf Trash is héél bekend in Australië en Nieuw-Zeeland en is al bezig sinds 2017. Enkele honderdduizenden volgers op Spotify, meer dan tien miljoen streams, overal uitverkochte concerten vol uitzinnige fans, en toch heeft de band nog geen enkele langspeler opgenomen. Straf!

“Hello Again” is de nieuwe worp van de band en het is meer van hetzelfde. Een simpel, maar tof deuntje dat begint met een bescheiden baslijn, gevolgd door een basale gitaarpartij en sobere drums. Meer moet dat soms ook niet zijn. Surf Trash heeft niet de pretentie om te doen alsof ze topmuzikanten zijn. De band wil duidelijk zichzelf en zijn fans gewoon amuseren en dat lukt gewoon goed. Met een beetje verbeelding hoor je er inderdaad echt de surfsound ook in, maar die is bij “Hello Again” iets meer naar de achtergrond gebracht. Voor de rest geen poespas en tierlantijntjes, gewoon een liedje dat je op het strand beluistert wanneer je een flesje bier van de Coopers Brewery opslurpt.

Blijkbaar werkt de band aan een debuutplaat maar eerlijk, Surf Trash houdt de lippen stevig op elkaar. We houden je op de hoogte!

Facebook / Instagram / Website

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Surf Trash - "Friends"

In het land van kangoeroes en koala’s, rijzen ook jonge surfbands als paddenstoelen uit de grond. Eind 2017 zag Surf Trash het…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.