Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Surf Trash – “Friends”

In het land van kangoeroes en koala’s, rijzen ook jonge surfbands als paddenstoelen uit de grond. Eind 2017 zag Surf Trash het levenslicht, een driekoppige formatie met twee broers en hun beste vriend. Met ruige gitaren en catchy vibes, weten ze al snel heel Australië te veroveren en hun tour down under raakte in een mum van tijd uitverkocht. Nu het drietal bijna al hun shows heeft afgewerkt, is de volgende stap nieuwe muziek, waarmee ze voet aan grond in andere continenten trachten te zetten.

Het nummer klinkt als een verbroedering onder vrienden, vandaar de toepasselijke titel “Friends”. Surf Trash is ook een groep vrienden die vrolijke surfdeuntjes aflevert en die sfeer omarmt je meteen. Als je weet dat hun doel bestaat uit de zomer bij ieder van ons te brengen, slagen ze er voor drie minuten met verve in. De vraag is wel of dit nummer blijft hangen, want om elders door te breken, moet je sound er met kop en schouders bovenuit steken. Ons oordeel is van niet, maar wat niet is kan voor die van Surf Trash zeker nog komen! 

Website

Ontdek meer muziek op onze Spotfiy.

23 augustus 2019

About Author

Simon Proost


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief