FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

The Libertines, Ice Spice, Oscar and the Wolf, Protoje en meer naar Dour 2024!

© CPU – Marvin Anthony

Net als een kleine maand geleden pakt Dour uit met een pakketje van ruim vijftig namen. En wat voor één! De beduidendste Waalse festivalweide krijgt kleppers over de vloer of wat dacht je misschien van de Britse cultband The Libertines, de Amerikaanse hiphopgrootheden Ice Spice en Aminé, het Britse dj-duo Camelphat, onze landgenoot Oscar and the Wolf of de Nederlandse technokoning Reinier Zonneveld? Ook een trapje lager op de affiche komt er heel wat mooi volk bij; zo sieren ook onder meer Altin Gün, Berwyn, Charlotte Adigéry & Bolis Pupul, 999999999, VTS, Girls in Hawaii, Kabaka Pyramid, Billy Nomates, Mezerg, Stikstof, Helena Lauwaert en DJ Heartstring de programmatie. Voor de ontdekkers zijn er dan weer namen als Jean-Paul Groove, Ralphie Choo, Chevalier Surprise, Salomé, O. en Talk Show. Een veelbelovende line-up, dat is het minste wat je van de programmatie van Dour 2024 kan zeggen. En er komen nog een smak namen bij in de komende weken

Dour gaat volgend jaar door van woensdag 17 juli tot en met zondag 21 juli. Voor meer info en tickets kan je terecht op de website van het festival.

Een overzicht per dag (nieuwe namen in het vet)

Woensdag 17 juli 2024: I Hate Models – ISHA & Limsa D’Aulnay – OGUZ – Oscar and the Wolf – Paula Temple b2b SNTS

Donderdag 18 juli 2024: Alix Perez x SP:MC – Amnesia Scanner – Bambii – Bar Italia – Basswell – Bou – Bizkit Park – Caballero & JeanJass – Chippy Nonstop – Creeds Live – Deijuvhs – Dinos – Ice Spice Interplanetary Criminal – James Blake – Jayda G – Jyoty – KaraKoven – Luidji – Meltheads – Netsky – O.Osirus Jack – Sega Bodega – Shame – Subtronics – Trym

Vrijdag 19 juli 2024: 999999999 – Amelie Lens – Billy Nomates – Chase & Status Live – Chevalier surprise – CRC – Daria Kolosova – Dorothy Gale – Ezra Collective – Farrago – Helena Lauwaert – Irene Dresel – Joe Unknown – Josman – Kekra – Loverman – LSDXOXO Live – MezergMilo Spykers – Nia Archives – NSG – Reinel Bakole – RemzcoreRendez-Vous – Roland Cristal – Salomé – Skepta – Spice Up! STIKSTOFVTSS Zamdane – zonmai

Zaterdag 20 juli 2024: Aminé – Apashe & Brass Orchestra – BERWYN – Bicep – Black Rave Culture – CamelphatCourtesy – DJ Gigola – Gazo – HAAi – Hamdi – H0rsegiirL – Jean-Paul Groove – Kokoroko – Lazza GioLofofora – Luther – MALO – MCR–T – Promis3 – Protoje – Puggy – Queen Omega – Rema – Rounhaa – Sadandsolo – Sick of it All – Talk Show – The Blessed Madonna – Zaho de Sagazan

Zondag 21 juli 2024Angie & LazuliAstéréotypie – Brutus – DJ Babatr – DJ Heartstring – Four Tet – Girls in HawaiiGuy2Bezbar – Honey Dijon – Justice – Kabaka Pyramid – Kerchak – MJ Nebreda – Obongjayar – Omah Lay – Ralphie ChooReinier ZonneveldSadBoiSam Quealy – SCH – The LibertinesToya Delazy

2029 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Dour vult verder aan met o.a. Baxter Dury, Arca en Donny Benét!

Dour gaat ook dit jaar weer voor een gevarieerd programma. De afgelopen maanden heeft het grootste Waalse festival hard gewerkt aan een…
Festivalnieuws

Justice, Skepta, Kenya Grace, Four Tet, Shame en meer naar Dour

Terwijl Koning Winter in het land is, doet Dour ons alvast uitkijken naar de zomer. Het Waalse festival dropte maar liefst 50…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

James Blake, Bicep, Netsky, Nia Archives en meer bij de eerste namen van Dour 2024!

Maandag startte de voorverkoop van Dour en dat kon alleen maar betekenen dat er ook een eerste lading namen zat aan te…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.