Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Don Toliver – “Bandit”

Is er iemand in hiphopland met betere hooks dan Don Toliver? Het zullen er in elk geval niet veel zijn, want de koning van de refreinen drukte de laatste jaren wel vaker zijn stempel op heel wat nummers. Een herkenbare flow en een gevoel voor catchy melodieën maakten van bijvoorbeeld “Lemonade”, “No Idea” en “After Party” echte streamingkanonnen. In de herfst zagen we hem nog in een uitverkochte La Madeleine een meer dan degelijke show geven om zijn recente album Love Sick in de verf te zetten. Het lijkt erop dat hij dit jaar al met een opvolger op de proppen komt, want met “Bandit” is er vroeg in het jaar een eerste single.

Don Toliver speelde  voor “Bandit” leentjebuur bij Tame Impala en samplede diens nummer “One More Hour”.  ‘I did it for love’ horen we Kevin Parker croonen, maar al snel neemt Don Toliver zelf de bovenhand en vuurt meteen een zeer vermakelijke strofe uit zijn mouw. Op “Bandit” horen we Don Toliver niet alleen zingen, maar ook zeer verdienstelijk rappen. Zijn flow is aanstekelijk en heeft voldoende variatie om het geheel spannend te houden. Kortom, Don Toliver doet gewoon waar hij goed in is en zal daarmee zijn twintig miljoen maandelijkse Spotify-luisteraars zeker plezieren.

Instagram / TikTok / Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

2029 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Dua Lipa - “Illusion”

Had je ons een paar jaar geleden verteld dat er een moment kwam waarop Dua Lipa als een van de grootste popsterren…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Justice - "One Night/All Night" (feat. Tame Impala) & “Generator”

Dat Justice eind vorig jaar al opdook op heel wat festivalposters deed het beste vermoeden voor 2024, en zo geschiet nu ook….
2023FeaturesInstagramUitgelicht

De 101 beste singles van 2023

Voordat we het nieuwe jaar ingaan, hebben we nog enkele eindejaarslijstjes voor te stellen. Nadat we al de beste albums, ep’s, debuten…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.