Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Dean Lewis – “Memories”

© CPU – Larissa Zenner

Dean Lewis is een singer-songwriter die we anno 2024 niet meer mogen onderschatten. Niet alleen in thuisland Australië weet hij met zijn mix tussen pop en indiemuziekliefhebbers te raken, nummers als “Waves” en “Be Alright” deden het ook hier helemaal niet slecht in de hitlijsten. Zijn meest recente langspeler dateert ondertussen al van 2022 en leidde tot een uitnodiging voor Rock Werchter in het daaropvolgende jaar. Sindsdien bracht hij nog enkele nieuwe nummers uit, dus hopelijk mogen we binnenkort een nieuw album ontvangen.

“Memories” klinkt als een dankbetuiging aan een ex-geliefde, maar zou eveneens over een overleden naaste kunnen gaan. Het is een emotionele en oprechte ballade waar velen zich in zullen herkennen met die speciale iemand in gedachten. Muziek recht uit het hart, dat werkt keer op keer en zo komt “Memories” goed binnen. Het filmische en dramatische aspect van het nummer maken het een tikkeltje grootster dan nodig was, maar het blijft een mooie song die een traantje kan opwekken.

Facebook / Instagram / Website

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

1203 posts

About author
braaf zijn hé
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single David Kushner - "Skind and Bones"

David Kushner was de afgelopen maanden onmogelijk te ontwijken. De jonge Amerikaan scoorde vorig jaar namelijk een reuzehit met zijn single “Daylight”….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Ruth B. & Dean Lewis - "28"

Zowel Ruth B. als Dean Lewis zijn bekend door een doorbraakhit, zij dankzij “Lost Boy” en hij dankzij “Be Alright“. Ondertussen zijn…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Dean Lewis – "Trust Me Mate"

We kunnen wel stellen dat Dean Lewis sinds zijn internationale doorbraak in 2018 een vaste waarde is geworden in het rijtje van…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.