Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Asher Angel – “Flip The Switch”

© Benjo Arwas

Hoewel hij slechts 21 jaar oud is, heeft Ashel Angel al heel wat bereikt in zijn leven. Hij begon zijn acteercarrière toen hij amper vijf jaar oud was, stond sindsdien al verschillende keren op de planken voor musicals als Mary Poppins, en was te zien in grote films als Shazam!. Angel zingt ook tussendoor, al bleef zijn muzikale reis momenteel beperkt met slechts één mixtape en als grootste ‘hit’ “One Thought Away“, een samenwerking met Wiz Khalifa. Vandaag probeert de Amerikaan zich te herlanceren als muzikant en daar slaagt hij met “Flip The Switch” honderd procent in.

Als we “Flip The Switch” met één woord moeten omschrijven, dan zouden we ‘volwassen’ gebruiken. Het is geen goedkoop, commercieel liedje met als enig doel platgedraaid te worden op de radio, maar een interessant en persoonlijk nummer. Begrijp ons niet verkeerd, het klinkt nog steeds catchy met een r&b-beatje, al voelt het aanstekelijke niet geforceerd. Asher Angel zet ook inhoudelijk zijn eigen stempel op “Flip The Switch”, want hij pleit voor meer positiviteit op sociale media en jezelf comfortabel voelen over hoe je bent. Dat hij dit zingt op een ontspannen ritme draagt bij aan die boodschap, alsof hij muzikaal zegt ‘Doe eens allemaal even kalm’. “Flip The Switch” is een positief keerpunt in de muzikale carrière van Asher Angel en we hopen nog meer van hem te horen in de toekomst.

Facebook / Instagram / X (Twitter) / TikTok

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.