FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Paradise City lost eerste namen met o.a. Bonobo, Maribou State en Marlon Hoffstadt

© Becotte

Paradise City staat voor zijn negende editie in 2024. Het festival is op korte tijd uitgegroeid tot een graag geziene gast in het elektronische circuit en weet ook altijd uit te pakken met enkele fijne namen die ook de meer alternatieve liefhebber aanspreken. Met de eerste lading voor het festival in 2024 is dat ook dit jaar het geval. Met Bonobo (dj-set) en Maribou State verwelkomt Paradise City twee bekende namen die hun merk van warme en organische dansmuziek al tientallen jaren over de hele wereld exporteren. Snelle tempo’s vind je dan weer bij Marlon Hoffstadt, Job Jobse, Daria Kolosova, Skin on Skin en DJ Gigola. Ook van eigen bodem is er wat aanwezig. Zo krijgen Blck Mamba, Emily Jeanne, Nosedrip en Zouzibabe een welverdiende plek in de schijnwerpers. De Antwerpse Lola Haro gaat voor de gelegenheid zelfs back-to-back met de Berlijnse technolegende Marcel Dettmann, een primeur. Verder is er ook nog plaats voor ANOTR, Sofia Kourtesis (live), BADSISTA, Desiree, Francesco Del Garda & Raresh, Introspekt, Suze Iljó en Vegyn (live).

Na het succes van maar liefst twee nieuwe podia, waaronder de Live Stage, krijgen live bands een steeds prominentere positie tussen alle elektronische acts. Die lijn wil de organisatie nu doortrekken met een zevende podium, volledig gewijd aan chill-out, downtempo en ambient optredens. Verder kun je een complete audiovisuele reis van begin tot eind verwachten, inclusief een geüpgrade lichtproductie, verbeterde soundsystems, meer verrassende details en meer kunstinstallaties over het hele terrein. Tickets voor Paradise City Festival 2024 zijn sinds vorige week te koop. Meer info op de website.

3673 posts

About author
Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.
Articles
Related posts
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Nieuwe drop namen van Paradise City met SBTRKT, Pegassi en Lefto Early Bird!

Een eclectische, ontspannen beleving, een brede, elektronische programmering en duurzaamheid als speerpunt: zo zet Paradise City zich al jarenlang in de festivalmarkt….
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Paradise City vult affiche aan met live-acts van RY X, Bolis Pupul, Lander & Adriaan en 13 anderen

Na Adriatique en Nico Morano vult weekender Paradise City in het Vlaams-Brabantse Perk zijn affiche aan met liveoptredens van onder andere RY…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjesUitgelicht

Festivalzomer 2021: Wat gaat er wel en niet door?

De zomer van 2020 viel tegen. Niet alleen was het moeilijker om grote reizen te maken, maar ook in eigen land waren…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.