Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Colouring – “Love To You, Mate”

© Sam Nicklin

Colouring, ofwel Jack Kenworthy, zoals de man echt heet, weet hoe hij moet scoren. De artiest en producer afkomstig uit Nottingham brengt op 23 februari via platenlabel Bella Union zijn tweede langspeler Love To You, Mate uit. Hij loste reeds drie singles van het album waaronder “Lune”, “For You” en nu het titellied “Love To You, Mate”. Na zijn succesvolle debuutplaat Wake die uitkwam in 2021, wordt zijn volgende lp persoonlijker dan ooit. Het album markeert een intense periode van liefde, vriendschap en samenzijn. Twee jaar geleden kwam Colouring terecht in het meest ondenkbare scenario; zijn schoonbroer kreeg een kankerdiagnose stadium vier.

“Love To You, Mate” schetst de moeilijke periode waarin hij zich ontfermde over zijn schoonzus Helen. De single raakt ongrijpbare deeltjes van je ziel, waar de piano de toon zet voor een ballade waarin Colouring eerlijk vertelt over de lastige momenten. In het lied komt een herinnering voorbij van toen hij samen met zijn familie kerst vierde in het ziekenhuis, ‘it doesn’t feel like Christmas, but thank god we’re together.’ We bespeuren duidelijk een soort angst die door het volledige nummer weerklinkt. De titeltrack van Colouring’s tweede album zweeft daarbij als de pieken en dalen van het leven. Tegelijkertijd creëren de pianoklanken en ontroerende teksten warmte in de aankomende feestdagen.

Facebook / Instagram / Website

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Kleinpunk - "Alles Keert"

Ondertussen is het een jaar geleden dat Kleinpunk haar debuutsingle “Stressparade” op de wereld losliet, waarmee ze zichzelf op de kaart van…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single BLUAI - "In Over My Head"

Afgelopen vrijdag speelde de Belgische meidenband BLUAI op Pukkelpop, waar ze zonder twijfel een blijvende indruk achterlieten. Wat begon als een zachte,…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Dear Sunday - "Postcode Lover"

Stel je voor: je meest diepgaande gevoelens en complexe romantische verwikkelingen worden vertaald naar een lied, en dan zijn het je beste…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.