Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Central Cee – “Entrapreneur”

Alles wat Central Cee momenteel lijkt te doen, verandert in een gigantisch groot succes. Ondanks dat hij het op vlak van releases eerder rustig aandeed, scoorde de Britse rapper samen zijn collega Dave een van de zomerhits met “Sprinter“. Zelfs in de Verenigde Staten zijn ze inmiddels helemaal weg van Central Cee en dat is best wel een prestatie als je weet dat de Amerikanen op vlak van hiphop redelijk beschermend zijn en voornamelijk naar hun ‘eigen’ artiesten luisteren. In elk geval was het wederom een druk jaar voor Central Cee waarbij hij veel op het podium stond en naast het podium heel wat bedrijven uit de grond stampte of uitbouwde. Als echte “Entrapreneur” stoomt hij zichzelf klaar voor het komende boekjaar.

Central Cee komt gevaarlijk uit de hoek op zijn nieuwe track “Entrapreneur”. Aan de hand van zijn spitsvondigheid en beenharde flow laat hij er geen gras over groeien en doet hij waar hij in als weinigen in weet te excelleren. Anders dan heel wat andere rappers is Central Cee nooit vergeten waar het allemaal voor hem begon en dat laat hij op “Entrapreneur” ook gelden met passages als ‘went from a Toyota Yaris to a Urus, I still got the same workrate as before’. Dat hard en consistent werken telt ook voor beatmakers Chris Rich en Caleb Bryant, die met een harde doch toegankelijke drillbeat de rode loper voor Central Cee op optimale wijze weten uit te rollen. “Entrapreneur” is Central Cee ten voeten uit.

Op zaterdag 13 juli speelt Central Cee zijn enige show in Europa van de zomer op Les Ardentes in Luik.

Facebook / Instagram / TikTok

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

2053 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
2023FeaturesInstagramUitgelicht

De 101 beste singles van 2023

Voordat we het nieuwe jaar ingaan, hebben we nog enkele eindejaarslijstjes voor te stellen. Nadat we al de beste albums, ep’s, debuten…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single The Kid LAROI, Jung Kook & Central Cee - "TOO MUCH"

Hij is nog maar twintig en toch is The Kid LAROI verre van een onbekende. Dankzij de steun van de ondertussen overleden…
InstagramLiveRecensies

ROLLING LOUD 2023 (Festivaldag 1): King Kendrick heerst

Gisteren vond de eerste dag ROLLING LOUD Rotterdam plaats sinds het WOO HAH vermoord heeft, dat vorig jaar zijn laatste levensjaar kende….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.