Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single LEI – “Get To Get Me”

Afgelopen zomer verscheen LEI voor het eerst op onze berenrader met “Killing Me Quietly“. Ze schreef toen voor het eerst in een jaar tijd een nieuwe single en we vermoeden dat er meer achter zit, want ze keert nu alweer terug met een nummer. Haar enige grote project tot nu toe was Me, You, This World, haar debuut-ep uit 2021. Ondertussen is dat ook al twee jaar geleden, waardoor we nog meer denken dat er misschien binnenkort nog een ep of misschien zelfs een heuse langspeler aankomt. Voorlopig is dat nog enkel speculatie en houdt de zangeres ons zoet met “Get To Get Me”.

Met haar vorige single begon LEI zacht om daarna groot uit te breken, maar bij “Get To Get Me” kiest ze voor een andere aanpak. Zo klinkt ze aanvankelijk lager dan we van haar gewoon zijn en laat ze zich voornamelijk begeleiden door een piano die – net zoals zij – een tijdje hetzelfde, eerder repetitieve tempo aanhoudt. Wanneer LEI met haar stem de hoogte ingaat, begrijpen we waarom: het zorgt voor een indrukwekkender effect waarbij alle aandacht naar de zangeres zelf gaat. Toch moeten we geen grote climax zoals vorige keer verwachten, maar eerder een rustige single waarbij de zangeres zowel hoog als laag breekbaar klinkt. Niet verbazend, want “Get To Get Me” gaat over haar ex die haar kleineerde en haar zelfvertrouwen kapot maakte. Met deze boodschap begrijpen we dan ook waarom ze voor een minimalistischere aanpak en niet voor een dramatischere sound koos zoals vorige keer. “Get To Get Me” is wederom een persoonlijk lied waarin LEI zich blootgeeft.

Instagram / TikTok

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single LEI - "Killing Me Quietly"

Met LEI hebben we een nieuwe artieste in de popscene om in de gaten te houden. De zangeres begon haar carrière grotendeels…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.