FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Editors, De Jeugd Van Tegenwoordig, Froukje en meer naar Paaspop 2024

© CPU – Sam De Boeck

Het Nederlandse Schijndel mag zich weer klaarmaken voor een van de gekste festivaldriedaagses van de lage landen. Paaspop heeft zich door de jaren heen immers kunnen manifesteren als dé festivalopener van het jaar, met ruim 110.000 bezoekers per editie. Ook komend jaar gaat het festival traditiegetrouw door in het paasweekend en voordat ze deze zaterdag de laatste kaarten in de verkoop brengen, krijgen we vandaag een zeer uitgebreid en divers pakketje namen voorgeschoteld. Op openingsdag, vrijdag 28 maart, pakt het festival uit met Nederlandse publiekstrekkers Anouk en Acda en de Munnik die de bovenkant versieren. Ook van de partij op Goede Vrijdag zijn de Amerikaanse metalcoreband August Burns Red, de Amsterdamse techno-dj DIØN, de rappers Idaly en Jonna Fraser, en het controversiële Zuid-Afrikaanse drietal Die Antwoord.

De stille zaterdag wordt allesbehalve stil daar op Paaspop, want met Editors en Tom Grennan tekenen twee Britse acts present. Voor de nodige diepgang mogen Froukje, Elmer, Goldkimono, Personal Trainer en Nusantara Beat komen zorgen, terwijl onder meer Albino Sports en Natte Visstick vs. Dikke Baap voor een feeststemming komen zorgen. Overigens ook van de partij op de tweede festivaldag is de Britse band Only The Poets, die recent nog een hit scoorden met “JUMP!”. Op Paaszondag zijn de vooruitzichten ook niet min en staan Tiësto en de onvermijdelijke De Jeugd van Tegenwoordig op het bovenste treetje van de poster. Traditiegetrouw pakt Paaspop op de laatste dag uit met een stevige techno line-up en dat is komend jaar niet anders met 999999999, Charlie Sparks en I Hate Models. Tussen het pakketje namen vallen ten slotte ook de Britse band Green Lung en Ghetto-hardhouse dj Partiboi69 op. Voor een volledig overzicht van alle aangekondigde namen verwijzen we graag door naar de website van het festival.

De laatste tickets gaan zaterdag 25 november om 11u stipt in verkoop. Wie erbij wil zijn, zal zich dus moeten haasten. Meer namen worden binnenkort bekend gemaakt.

1926 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Eerste lading namen voor Pinkpop 2024 met o.a. Ed Sheeran, Måneskin en Calvin Harris

Na de aankondigingen van Nederlandse festivals als Best Kept Secret, Down the Rabbit Hole en ons bloedeigen Rock Werchter was het tijd…
InstagramLiveRecensies

De Jeugd Van Tegenwoordig @ De Roma: Volksfeest voor jong en oud

Ruim achttien jaar nadat ze de Nederlandstalige muziekscene op z’n kop zetten met “Watsekeburt?!”, kunnen we De Jeugd Van Tegenwoordig eigenlijk niet…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Froukje - "Houden Van Mij"

Op gigantisch korte tijd is Froukje van veelbelovend talent naar een vaste waarde geëvolueerd. En dat is iets waar enkel de Nederlandse…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.