Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Lyn Lapid – “east side”

Net als heel wat jonge artiesten begon Lyn Lapids carrière met het posten van covers op YouTube. Ondertussen maakt ze ook al drie jaar eigen muziek, met als hoogtepunt toch wel haar debuutsingle “Producer Man”. Lapid kaartte daarin de problematiek van uitbuiting door producers aan en het leverde haar een contract op bij Republic Records. In juni bracht ze to love in the 21st century uit, een ep met een heleboel gezellige, zomerse liedjes. Die lijn trekt ze verder op haar nieuwste uitgave, “east side”, dat op de deluxe-versie van die ep zal staan.

Daarop belanden we meteen in een dromerige sfeer. Een piano en een lo-fi-beatje zorgen voor dat zomerse gevoel, al dragen ze ook iets melancholisch met zich mee. Niet verbazend, want Lyn Lapid heeft het in deze single over haar vrienden die aan de “east side” wonen. Het verklaart ook het warme, comfortabele gevoel dat het lied bevat. Na het tweede refrein valt de zangeres al snel in herhaling, al stoort het niet, aangezien het nummer minder dan drie minuten duurt. “east side” is een mooie ode van Lyn Lapid aan haar vrienden en zorgt ervoor dat we de regen buiten even vergeten.

to love in the 21st century: the epilogue verschijnt op 1 december.

Facebook / Instagram / Website

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Lyn Lapid & Ruth B. - "Do U Really?"

Net als vele jonge artiesten begon ook Lyn Lapid haar muzikale carrière op Youtube, waar ze covers postte. In 2020 maakte ze…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.