Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Lyn Lapid & Ruth B. – “Do U Really?”

Net als vele jonge artiesten begon ook Lyn Lapid haar muzikale carrière op Youtube, waar ze covers postte. In 2020 maakte ze de overstap naar TikTok en begon daarop stukken van zelfgeschreven muziek te posten. Het leverde haar redelijk wat volgers op en datzelfde jaar bracht ze haar debuutsingle “Producer Man” uit. Vorig jaar bracht de Amerikaanse haar eerste ep, The Outsider, uit en daarnaast nog heel wat andere singles. Deze keer werkte Lyn Lapid samen met de popzangeres Ruth B., voornamelijk bekend door haar hit “Lost Boy”, wat leidde tot deze “Do U Really?”

“Do U Really?” is precies wat we hadden verwacht van een samenwerking tussen Ruth B. en Lyn Lapid. Ze stellen de vraag aan iemand wat deze juist ziet in hun relatie. Wil deze voor een langetermijnrelatie gaan, of gewoon eens gek doen en experimenteren? Toch is dit geen zielig, cliché liefdesliedje, want de sound klinkt redelijk warm. We horen die typische ukelele van Lapid, ondersteund door een lo-fi-beat die er een gezellig tempo weet in te steken. “Do U Really?” is net niet aanstekelijk genoeg om een echt grote hit te worden, maar wel een aangenaam popliedje om af een toe eens op te zetten.

Lyn Lapid: Facebook / Instagram / Website
Ruth B: Facebook / Instagram / Website

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Lyn Lapid - "east side"

Net als heel wat jonge artiesten begon Lyn Lapids carrière met het posten van covers op YouTube. Ondertussen maakt ze ook al…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Ruth B. & Dean Lewis - "28"

Zowel Ruth B. als Dean Lewis zijn bekend door een doorbraakhit, zij dankzij “Lost Boy” en hij dankzij “Be Alright“. Ondertussen zijn…
Filmpje van de week

Filmpje van de week 9 - 15 mei 2016

We zijn er weer mee, de beste filmpjes van afgelopen week. Deze week kan je een straat zien, geen panda’s, geen sekstape,…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.