Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Daniel Noah Miller – “Otherway”

Moest je je afvragen waarom Lewis Del Mar al een tijdje geen muziek meer heeft uitgebracht, dan is er nu het antwoord. Daniel Noah Miller sleutelde namelijk al een tijdje aan een eigen zijproject en daar krijgen we de komende maanden het een en het ander van te horen. De Amerikaan met roots in Nicaragua etaleert zich met zijn eigen project zowel als muzikant, schrijver en visuele artiest en houdt zo de teugels strak in eigen handen. In welke richting dat solo avontuur gaat? Een heel spannende als we debuutsingle “Otherway” mogen geloven.

De debuutsingle van Daniel Noah Miller is een nummer dat je het beste kan samenvatten als slaapkamerpop met een hoekje af. Achter alle intimiteit schuilt een behoorlijk complex geheel van percussie en gitaarklanken. Mits wat knip- en plakwerk en wat effectjes geeft dat een behoorlijk obscuur kantje aan “Otherway”, waar Daniel Noah Miller’s stem als contrast voor de nodige rust zorgt. Als luisteraar krijg je weinig ankerpunten om je aan op te trekken en net dat maakt “Otherway” net zo sterk. Daniel Noah Miller slaat een gewaagde weg in en daar valt hopelijk nog meer te ontdekken.

Instagram

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

1870 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Lewis Del Mar - "Rosalie"

Lewis Del Mar heeft even getwijfeld of dit wel het passende moment is om nieuwe muziek uit te brengen. De Amerikanen zijn…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Lewis Del Mar - "The Ceiling" & "Border (CH. III)"

Vier jaar hebben we ongeduldig moeten wachten op nieuwe muziek van Lewis Del Mar. Het in New York residerende duo bracht in…
Filmpje van de week

Filmpje van de week 30 januari - 5 februari 2017

De eerste week van februari staat ook garant voor verschillende videoclips. Zoals alle afgelopen weken is er ook deze week weer wat…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.