Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single siovo – “angel dust”

In Duitsland is er veel aan het gebeuren in het muzieklandschap en het is maar een kwestie van tijd vooraleer er binnenkort weer een Duits nummer in ons land een hit wordt. Misschien zal die wel op de naam van de Berlijnse zanger siovo staan, want momenteel is hij vol op bezig met een tocht naar de top. Sinds zijn debuut in 2022 heeft hij al een handvol singles uitgebracht en hangen steeds meer mensen aan zijn lippen, waardoor hij recent met “nach 2 jahren” een bescheiden hitje scoorde. Met zijn nieuwe single kan dat succes minstens evenaart worden, want ondanks je de taal misschien niet helemaal begrijpt, kan je niet ontkennen hoe aanstekelijk het nummer in elkaar zit.

Een moderne liefdestragedie gebaseerd op waargebeurde feiten. Zo kunnen we het nieuwe “angel dust” perfect beschrijven, want na een coup de foudre in de Berlijnse nachtclubicoon Berghain, besloot siovo zijn nachtelijke crush een liedje te wijden. Op een productie die wat weg heeft van het recente werk van Troye Sivan ontpopt siovo zich tot een artiest met een duidelijke visie: catchy popsongs maken die queer liefdesverhalen vertellen. Het refrein beschikt daarom over de nodige portie hartzeer, die echter nooit in het melancholische afzakt en door de trance-synths in de achtergrond een hoopvol randje kregen. siovo houden we dus beter goed in de gaten.

Instagram

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

1858 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single siovo - "nach 2 jahren"

Duits kan gezien worden als de derde, soms wat vergeten, landstaal van België , dat bewijst het aantal Duitstalige hits in België…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.