Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Anyma & Rebūke – “Syren”

© CPU – Chris Stessens

Mystiek, afstandelijk en vol passie: zo zouden we Anyma’s livesets omschrijven. Steevast in outfit lanceert de Italiaan van de Afterlife-familie melodische techno op zijn alsmaar groeiende publiek. Dat zagen we afgelopen zaterdag nog op de Freedom-stage op Tomorrowland, die lekker vol fans was gelopen. Niet alleen zijn beats brachten indruk door ons in een onafgebroken flow te brengen, ook zijn trouwe visuals reisden mee af en bevestigden hun hoge wauw-factor. Ook “Syren” werd geaccompagneerd van een robotvrouw op het scherm en komt nu uit als achtste nummer van aankomend debuutalbum Genesys.

Raar maar waar: van een sirene is in “Syren” geen sprake. Wel siert de eenvoud het nieuwe nummer, dat samen met Rebūke van onder andere “Along Came Polly” tot stand kwam. De ratel die ons helemaal aan het begin wakkerschudt, is meteen ook het dominerende en terugkerende element doorheen de samenwerking en biedt weerklank door enkele flitsende tonen. Doordat de Italiaanse producer opnieuw voor die typische klank opteert, is zijn stempel duidelijk te herkennen. Langs de ene kant zorgt dat ervoor dat het verschil met andere creaties niet reusachtig is, maar aan de andere kunnen we wel zeggen dat deze track zich toch aan de meer pulserende zijde van zijn discografiespectrum bevindt. Zo onderscheidt “Syren” zich alsnog, en is het een veelbelovend aperitiefje voor Anyma’s debuutalbum.

Genesys is vanaf 11 augustus te beluisteren.

Anyma: Facebook / Instagram

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

Related posts
LiveRecensies

Tomorrowland 2023 (Festivaldag 2): Klassiek, komiek en energiek

Hoe hoger je vliegt, hoe frisser en minder goed het weer wordt. Dat bleek vandaag ook op Tomorrowland waar we onze reis…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Anyma & Grimes - "Welcome To The Opera"

Is het niet voor de donzige, melodische beats, dan is het wel voor de impressionante visuals dat je Anyma een keer moet…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe singles Anyma - "Explore Your Future" & "The Answer"

Trouwe volgers van het gevierde melodische technoduo Tale Of Us kregen een tijdje terug even een koude rilling, toen Matteo Milleri aankondigde…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.