Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Koven – “Chase The Sun”

Afgelopen zaterdag waren we nog getuige van een sterke set van Koven op Tomorrowland, waar Katie Boyle het terrein bekogelde met een spervuur aan melodische drum-‘n-bassbangers. Ook al staat ze alleen achter de draaitafels; Koven is wel degelijk een Londens duo. Zij doet de liveshows, terwijl Max Rowat zijn tijd vooral in de studio doorbrengt om beats te produceren die Katie dan weer aanvult met haar stem. Het nieuwste kindje dat daar nu uit geboren wordt, “Chase The Sun”, flitste zaterdag ook al even voorbij en komt uit via UKF.

Liefhebbers van het genre waren er al een tijdje op aan het wachten, en nu is het dus eindelijk zo ver. Hoewel de melodie niet uit Max’ creatieve geest ontsnapt is (het origineel dateert van begin jaren 2000 en kwam uit de handen van Planet Funk), voelt het toch verfrissend en vooral zomers aan. Boyles hoge en herkenbare stem vindt meteen onze gehoorgang, waarna de melodie niet lang op zich laat wachten. Een opbouw later vindt de explosie aan euforie plaats en hebben we tussen alle regen door toch even een zonnig gevoel. Op die manier vindt het duo de perfecte balans tussen een radiovriendelijke dancehit en een perfect festivalanthem.

Komende zaterdag staat Koven nogmaals op Tomorrowland.

Facebook / Instagram

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

Related posts
LiveRecensies

Tomorrowland 2023 (Festivaldag 2): Klassiek, komiek en energiek

Hoe hoger je vliegt, hoe frisser en minder goed het weer wordt. Dat bleek vandaag ook op Tomorrowland waar we onze reis…
Nieuwe singles

Filmpje van de week 13 - 19 juli

Deze week zijn we net iets later met het filmpje van de week. Dit lag aan ons drukke werkschema (vooral omdat we…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.