Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Jalen Ngonda – “That’s All I Wanted From You”

© Rosie Cohe

Met een tijdmachine lijkt de Amerikaanse Jalen Ngonda uit de sixties te zijn gekomen om oldschool soul te maken die tot de ziel spreekt. Ngonda brengt al muziek uit sinds 2016 en tekende vorig jaar bij Daptone Records, waar onder andere ook soulgrootheden als Charles Bradley en Sharon Jones muziek uitbrachten. Nu komt er eindelijk een eerste album. De soulzanger laat Come Around And Love Me op 8 september los op de wereld. “That’s All I Wanted From You” is daaruit de vijfde single.

De song klinkt als een nummer dat zestig jaar geleden zou kunnen gemaakt zijn. Naast de warme en groovy instrumental, is het vooral de stem van Ngonda die de show steelt. Zijn stemgeluid doet denken aan legendarische soulartiesten als Sharon Jones, Marvin Gaye en Etta James en is zeker in de hoogte heel impressionant. Naast de vier eerdere singles brengt “That’s All I Wanted From You” wel weinig nieuws. De drumgroove, basgitaar en backingvocals zijn herkenbaar en brengen dus ook weinig vernieuwing en verrassing. Naast zijn ijzersterke stem zijn we dus benieuwd of Ngonda wat meer variatie kan brengen op Come Around And Love Me.

Come Around And Love Me is te beluisteren op alle streamingdiensten en ligt in de winkels vanaf 8 september.

Facebook / Instagram / Website

 

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single WILSN - "I Got You"

WILSN verscheen al een tijdje geleden op onze berenradar en scoorde goede punten door haar gezellige muziek. Haar nummers bevatten steeds een…
AlbumsRecensies

RiTchie - Triple Digits [112] (★★★½): Zelfzorg buiten de lijntjes

Het is een tijdlang onduidelijk geweest hoe de weg van Nathaniel Ritchie verder zou lopen. Na het overlijden van bandgenoot Stepa J….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Jalen Ngonda - "Here To Stay"

Exact een week geleden speelde Jalen Ngonda voor het eerst in België. Het Depot werd getrakteerd op een soulvol optreden dat de…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.