Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single DJ Seinfeld & Confidence Man – “Now U Do”


Armand Jakobsson, alias van de Zweedse DJ Seinfeld, is sinds de release van zijn single “U” een gewaardeerd begrip in de gevarieerde housescene. Met zijn eigen mix van emotie en euforie mocht hij eind mei ook tussen de bomen van het Brusselse CORE Festival nog onze dansbenen komen losweken. Voor zijn nieuwste single zoekt hij aansluiting bij het Australische electropopduo Confidence Man, die er ook altijd hun missie van maken om de dansvloer te laten vollopen. De twee lijken dan ook in theorie een goede match voor een zomerse samenwerking en bevestigen dat ook makkelijk met resultaat “Now U Do”.

Seinfeld en Confidence Man ontmoeten elkaar op “Now U Do” vooral in een kort maar krachtig rondje energie. Na een korte fade-in worden we direct de donkere dansvloer op getrokken met een pompende beat als grote leidraad. De donkere bassen van DJ Seinfeld krijgen met de plezierige en kitschy twist van Confidence Man een succesvol tegengewicht. Een bijzonder grote opbouw kent “Now U Do” niet, maar dat laten we in de verste verte niet aan ons hart komen. De beat pompt zich vier minuten lang hard genoeg door om onze handen in de lucht te houden en ook het catchy ‘do-do-do’ deuntje bonkt al snel gezellig rond in onze hersenpan. “Now U Do” brengt beide elektronische werelden samen in een energieke mix, die zowel een donkere clubkelder doet daveren, maar ook op menig verdorde festivalweide de energie zal doen opleven.

DJ Seinfeld: Facebook / Instagram / Twitter

Confidence Man: Facebook / Instagram / Twitter

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

Related posts
LiveRecensies

Voodoo Village 2023: Verdwalen en verenigen in muzikale mist

Op de grootste muziekbijeenkomsten moeten we midden september al nostalgisch terugkijken, maar helemaal uitgebloeid is de festivalzomer zeker nog niet. Aan het…
LiveRecensies

Vaag Outdoor 2023: Aarde, geen water, lucht en vuur

Een keer per jaar kruipen de Antwerpse techno- en houseliefhebbers uit de duistere, vochtige en bonkende kelder van Club Vaag om hun…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Disclosure - Alchemy (★★★): Dansen zonder franjes

De gebroeders Lawrence, Guy en Howard, oftewel gewoon Disclosure. Al meer dan tien jaar zijn de twee echte vedetten van de Britse…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.