Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Bearings – “Gone So Gone”

Een paar maanden terug hebben wij kennis gemaakt met Bearings. Het Canadese vijftal bracht namelijk eind februari met “Scenery” een uiterst goed verzorgd poppunknummer uit, waarbij ons de vraag opborrelde wat de jonge band nog meer in petto had. Nu we een kleine vier maanden verder zijn, weten wij dan eindelijk het antwoord! De band is terug met hun nieuwste single “Gone So Gone” en niet alleen dat. Tegelijkertijd kondigden ze de komst van hun nieuwste album The Best Part About Being Human aan, dat vanaf 18 augustus overal beschikbaar is.

Net als zijn voorganger weet ook “Gone So Gone” te imponeren, iets wat niet altijd een zekerheidje is in de wereld van de poppunk. De band geeft zelf aan dat het nieuwste nummer over liefdesverdriet gaat, maar weten dat onderwerp te verpakken in een toffe en energieke mix van catchy zanglijn, aanstekelijk gitaarwerk en fijne drumpartijen. Dougie Cousins, frontman van de groep, laat ons opnieuw merken dat hij een uitstekende stem heeft en weet doorheen “Gone So Gone” het perfecte geluid te creëren om in ons hoofd te blijven rondspoken. Na het opnieuw afleveren van een regelrechte ‘banger’ mogen ze wat ons betreft zo snel mogelijk de Atlantische Oceaan oversteken voor een Europese tour. Het liefst wel minimaal in een middelgroot poppodium, want met zulke muziek zullen de tickets snel “Gone So Gone” zijn.

Facebook / Instagram / Website

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

147 posts

About author
'Bongo' Bryan
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Bearings - "Stormy Weather"

Afgelopen jaar was echt een prima poppunkjaar, waar we vooral Bearings als revelatie zagen schitteren. De Canadese band bracht namelijk vorig jaar…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle geosy - "Is Dit Het Dan?"

‘Suzan & Freek voor emo’s’, zo omschrijft GirlsGirlsGirls-zanger Geosy Kleefman zijn nieuwste soloproject geosy. Onder zijn eigen naam brengt de jonge Emmenaar…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Neck Deep – Neck Deep (★★★½): Terug naar het basisrecept

Is poppunk anno 2024 nog relevant? Laten we meteen kort en krachtig op die vraag antwoorden: ja! Het genre is sinds enkele…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.