Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Bearings – “Scenery”

Poppunk met een klein stevig randje, zo kan je het best de band Bearings omschrijven. Door hun energieke en aanstekelijke muziek hebben de Canadese muzikanten wereldwijd al een flinke schare aan fans opgebouwd en zijn het voor liefhebbers van het genre zeker geen onbekenden meer. Afgelopen jaar bracht de band een hernieuwde uitgave van het goed ontvangen album Hello, It’s You uit en ook met de debuutplaat Blue in the Dark uit 2018 kon het Canadese kwintet rekenen op veel lof. Met de nieuwste single “Scenery” zet de band een punt achter hun voorgaand elan en richten ze alle pijlen op de toekomst.

“Scenery” verschuilt zich niet achter stoelen of banken en steekt meteen stevig van wal waardoor ze de luisteraar vanaf het eerste moment volledig meezuigen in hun verhaal. Frontman Dougie Cousins en gitarist Ryan Culligan, die beide voor poppunkbegrippen zeker geen onaangename zangkunsten verrichten, nemen de zanglijnen voor hun rekening en zorgen ervoor dat het nummer in je hoofd blijft hangen. Samen met producer Sam Guaiana, bekend van zijn werk voor bands als Silverstein en The Devil Wears Prada, heeft de band een catchy track neergezet vol positieve noten en die van kop tot staart boeiend is. Met “Scenery” laat Bearings ons horen dat ze tot grote hoogte kunnen vliegen en bewijst het ons dat de band uit kan groeien tot een grote speler binnen het poppunklandschap.

Vooralsnog ziet het er naar uit dat Bearings de komende tijd jammer genoeg aan de andere kant van de wereld blijft, maar met het festivalseizoen voor de deur kan daar de komende maanden nog verandering in komen.

Facebook / Instagram / Website

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Magnolia Park – “Facedown”

De nietsvermoedende naam van de band, Magnolia Park, schept de hoop dat je naar lieve melodieën zult luisteren. Niets is minder waar,…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single You Me At Six – “God Bless the 90s Kids”

De Britse poprockband You Me At Six toerde de afgelopen maanden nog gretig de wereld rond, maar inmiddels dateren hun grootste hits…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single All Time Low - "Tell Me I'm Alive"

Voor de mannen van All Time Low is 2023 alvast een heel special jaar, want ze mogen dit jaar maar liefst twintig…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.