Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Murdock & Ruth Royall – “Cola”

Ook in volle voorbereiding naar de festivalzomer met daarin zijn eigen festival Rampage Open Air over twee weken, vindt Murdock nog tijd om nieuwe muziek uit te brengen. De dj/producer zit al meer dan twee decennia in het vak, maar bewijst met recente singles als “Multiply” met The Subs en “Light” met Andromedik en Dualistic dat hij na al die jaren ook nu weer over een sterke, verse lading aan tracks beschikt om richting de stages te trekken.

“Cola” is er eentje die zeker in dat rijtje past, al is het wel een buitenbeentje. De heavy, energieke sound die we van de producer zijn nummers gewend zijn, wordt aan de kant geschoven voor een zorgeloos, speels drum-‘n-bassbeatje à la Sigma en Rudimental. Dat Ruth Royall op de vocals staat, verbaast niet, aangezien ze haar stem vaker aan dnb-producties schenkt en al eerder verscheen op Rampage Recordings. Murdocks liquidkant komt naar boven en dat is niet geheel toevallig op dit moment: de zomer komt eraan, de temperaturen stijgen en daar past een ‘Coca Cola and red wine’ perfect bij. Mocht dit nummer in de herfst uitkomen, dan zouden we raar opkijken, maar het moment van de release verantwoordt Murdocks keuze voor een meer poppy uitstraling volledig.

Op 1 juli speelt Murdock een set op vertrouwde stek Rampage Open Air in Lommel. Ook zal hij tijdens beide Tomorrowland-weekends met Rampage de The Rose Garden-stage hosten en zelf achter de decks kruipen, naast onder meer Macky Gee, Used en Metrik. Op 26 augustus vind je hem terug op Beveren Buiten.

Facebook / Instagram / Website

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Issey Cross - "Energy In My Town"

Toen er enkele jonge, vrouwelijke, Britse artiesten plots de grond uitsproten met frisse, door drum-‘n-bass geïnspireerde muziek, werd Loud LDN opgericht. Het…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Macky Gee - "Psychopath"

Als je met een been – en zeker met twee – in de drum-‘n-basswereld staat, mag je het bij de naam Macky…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Fred V - "Take You There"

Er zijn bekendere artiesten tegenwoordig met de naam Fred, maar ook Frederick Vahrman maakte lange tijd furore als de helft van het…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.