Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Eric Cantona – “The Friends We Lost”

Eric Cantona kennen we natuurlijk voornamelijk als de legendarische Franse voetballer die vooral furore maakte bij Manchester United. Echter is Cantona veel meer dan dat. Zo nam hij al een pak filmrollen op en verscheen op Netflix onlangs AKA, de film waarin hij zelfs de hoofdrol speelt. Mocht je denken dat twee grote talenten al veel zijn voor King Eric dan heb je het grandioos verkeerd, want Cantona gaat zich nu ook toespitsen op muziek en dat doet hij verbazingwekkend goed.

“The Friends We Lost” opent met een weemoedige piano die zich doorheen het hele nummer verder manifesteert. De zang van Cantona komt er al snel bij en zijn diepe stem weet in combinatie met de zwaarmoedigheid van de piano makkelijk te raken. Later komt er ook nog een viool bij, die alleen maar verder bijdraagt aan dat melancholische gevoel. De intensiteit blijft ook verder opbouwen en door toevoeging van wat gitaarnoise is de eerste single van Eric Cantona zowel goed geproducet, knap gezongen en instrumentaal simpel doch gevoelig en efficiënt.

Later verschijnt ook nog “Tu Me Diras”, waarvan de titel ons vanzelfsprekend doet vermoeden dat Cantona dan in zijn moedertaal zal zingen.

FacebookInstagram / Website

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

332 posts

About author
Ik moet dagelijks 'ok boomer' aanhoren
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Eric Cantona - "Tu me diras"

Begin deze maand deed de legendarische voetballer Eric Cantona onze wenkbrauwen ferm fronsen. Dat de Fransman zich na zijn voetbalcarrière op geheel…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.