Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Jake Atlass – “Bad Boys Go To Heaven”

© Justien Defoor

Enkele weken geleden kreeg Jake Atlass te horen van Beyoncé tijdens haar show in Brussel dat hij op een groot podium moet staan en daarvoor zet de debuterende zanger nu de eerste stap. Nadat hij jaren aan zijn muziek sleutelde en met verschillende producers samenwerkte, brengt de Belgische nieuwkomer nu zijn eerste single uit onder de vleugels van AWAL. Samen met de producer Remi Anders (Chibi Ichigo, fantom) dook hij de popgeschiedenis in en liet hij zich inspireren door onder andere de queen of pop Madonna en de flitsende jaren tachtig. De trend in de popwereld om nostalgisch terug te blikken en tegelijk verfrissend voor de dag te komen, zet hij met zijn eerste visitekaartje alvast verder.

Jake Atlass zet zich meteen aan het stuur bij zijn debuutsingle “Bad Boys Go To Heaven”, waarbij hij direct met scheurende banden aan zijn ereronde begint. Donkere en mystieke synths worden dankzij gierende gitaren nog een stukje meer badass, wat ook perfect past bij de boodschap van het nummer. Jake Atlass omarmt er namelijk zijn stoute kantje en weet op de ijzersterke productie van Anders meteen de juiste accenten te leggen. Hij klinkt namelijk tegelijk dreigend, verleidelijk als lief en toont daarmee dat hij geen katje is om zonder handschoenen vast te nemen. “Bad Boys Go To Heaven” is een ode aan zijn idolen, maar is klaarblijkelijk ook de start van een zeer beloftevol Belgisch talent.

Instagram

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

1786 posts

About author
aka fantom
Articles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.