Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Creative Audio Laboratory – “25 Years From Now”

© Cameron Murray

Voor sommige artiesten is het maken van een album niet meer iets van deze tijd. Het is een kostbaar geintje en de reuring rond het verschijnen van een album is betrekkelijk kort. Na een week komt er weer een overvloed aan nieuwe releases en is jouw album, met een beetje pech, weer onderaan de stapel beland. Dus zijn er ook artiesten die het anders aanpakken, zoals Creative Audio Laboratory. Dit muzikale project van Anders Michael brengt geen album meer uit, maar om de zoveel tijd een single die nu allemaal op de ep Sincerely Yours staan.

De laatste single “25 Years From Now” is net als de vorige vier gemaakt met Jason Falkner (Beck, St.Vincent, Jellyfish). Hij was verantwoordelijk voor de productie, opname, arrangementen en de eindmix, en speelde bijna elk instrument. Kwaliteit is dan ook verzekerd. Samen hebben ze hoorbaar een passie voor de klassieke popsong, melodie en akkoorden verwerkt in het nummer, met een vleugje psychedelica. Falkner noemt het zelf treffend: ‘Softrock uit de jaren zeventig, gemaakt door een buitenaards wezen’. Van ons hadden ze er wel een album vol mee mogen maken.

Instagram / Twitter / Website

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

Related posts
AlbumsRecensies

Bird Streets - Lagoon (★★★★): Oerdegelijke scheidingsplaat

John Brodeur had al een aantal soloplaten gemaakt voor hij in 2018 samen met Jason Falkner onder de naam Bird Streets het…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Creative Audio Laboratory - "Eggshells"

Creative Audio Laboratory vindt albums uitbrengen iets uit een grijs verleden. Daarnaast is het momentum van zo’n album tegenwoordig zeer kort en…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Creative Audio Laboratory - "You Don't Need A Reason" (feat. Jason Falkner)

Wij kijken al enkele jaren uit naar het nieuwe soloalbum van Jason Falkner. Helaas is daar nog geen witte rook over te…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.