FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Crammerock onthult GOOSE, Selah Sue, Daan en vijf anderen

© CPU – Ymke Dirikx

In Stekene wordt traditioneel het festivalseizoen afgesloten op het eerste septemberweekend, want Crammerock lijkt elk jaar de festivalzomer met hun line-up perfect samen te vatten. Naast enkele internationale namen en headliners, pakken ze elk jaar ook uit met de populairste festivalacts uit eigen land die er hun zomer afsluiten. Nadat de organisatie de komst van Noel Gallagher’s High Flying Birds bevestigde en de eerste topnaam zijn komst bevestigde voor zaterdag 2 september, komen ze vandaag met acht nieuwe namen. Op vrijdag 1 september komt DAAN zijn nieuwe album The Ride voorstellen, zal Goose de tent op zijn grondvesten doen daveren en komt Selah Sue met haar energieke liveshow voor euforie zorgen. Ook de Nederlandse Merol komt na een propvolle festivalzomer in Stekene haar kwaliteiten als populaire popster onder bewijs stellen, terwijl Dimension en USED met hun stevige drum-‘n-bass dj-sets de nacht onveilig zullen maken. Noel Gallagher krijgt op zijn dag dan weer gezelschap van het vierkoppige rockgeweld SONS en dé opkomende technoster Amber Broos.

Crammerock 2023 vindt plaats in Stekene op vrijdag 1 september en zaterdag 2 september. De ticketverkoop start morgen om 10 uur. Meer namen voor Crammerock worden binnenkort bekendgemaakt. Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via crammerock.be

Een overzicht per dag op alfabetische volgorde (nieuwe naam in het vet):

Vrijdag 1 september: DAAN – Dimension – USED Goose – Merol – Selah Sue

Zaterdag 2 september: Amber Broos – Noel Gallagher’s High Flying Birds – SONS

1820 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Used - "You Say" (feat. Jamie McCool)

De laatste jaren overrompelt er ons een golf aan nieuw drum-‘n-bassgeweld. Getalenteerde dj’s en producers springen als paddenstoelen uit de grond en…
InstagramLiveRecensies

Crammerock 2023 (Festivaldag 2): Binnenkoppers à volonté

Deze jaargang van Crammerock werd vrijdag feestelijk op gang getrapt met enkele smakelijke sets van onder meer Miles Kane, Goose en Merol….
InstagramLiveRecensies

Crammerock 2023 (Festivaldag 1): Samenvatting van een hele festivalzomer

Na een goede drie maanden vol festivals zijn we alweer bijna op het einde van het Belgische festivalseizoen aangekomen. Traditiegetrouw is Crammerock…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.