Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Chérine – “l’âge que je n’ai pas”

Een paar maanden geleden leerden we Chérine kennen als een van de mogelijke Belgische inzendingen voor Europa’s grootste liedjeswedstrijd. Haar “ça m’ennuie pas” wist het niet tot in Liverpool te schoppen, maar een hit had de Antwerpse dan weer wel te pakken. De Spotify-streams tikten inmiddels de magische kaap van een miljoen aan en dus leek het hoog tijd om een vervolg te breien aan het prille succes. De afgelopen weken konden we op sociale media al korte stukjes van “l’âge que je n’ai pas” horen, maar vandaag krijgen we de volledige song te horen en het is meteen duidelijk dat de zangeres zichzelf op de kaart wil zetten.

Naar aanleiding van haar deelname aan de selectie voor het Eurovisiesongfestival, kreeg Chérine vaak de vraag hoe oud ze was. Haar jong klinkende stem wist niet iedereen te overtuigen, maar de zangeres gooit die kritiek nu over een andere boeg. Ze stelt haar eigen leeftijd in vraag en wijst de critici daarmee de deur. Het resultaat is een bijzonder catchy song die volledig in de lijn van “ça m’ennuie pas” ligt. Mocht je je afvragen wat de ietwat vreemde klanken in het begin en op het einde van de song zijn, dan kunnen we je zeggen dat dit een schijnbaar verborgen talent van de zangeres is. Op sociale media demonstreerde ze namelijk al meermaals haar dolfijnimitaties. Je houdt ervan of je houdt er niet van, maar Chérine zal die zure mening niet aan haar hart laten komen en wellicht inspireert het haar zelfs om er een song over te schrijven.

Facebook / Instagram / Website / TikTok

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

652 posts

About author
Dansende Beer met een hart voor Scandinavische popmuziek, sad girl music (lees: Phoebe Bridgers) en Franstalige dingen.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Chérine - "HYPER"

Vorig jaar deed de naam Chérine nog bij weinig mensen een belletje rinkelen. De goedlachse singer-songwriter, afkomstig uit ons eigen Belgenland, bleef…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.