Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Chet Faker – “Something Like This”

© CPU – Tinne Conjaerts

Van Chet Faker weten we nooit echt goed wat we exact kunnen verwachten. De Australische muzikant brengt soms muziek onder zijn eigen naam, Nick Murphy, maar als Chet Faker geniet hij de meeste bekendheid. Ook wanneer hij nieuwe muziek uitbrengt is moeilijk op voorhand te weten, daar hij niet erg actief is op sociale media. Zo bracht hij ook vannacht uit het niets een gloednieuwe single uit.

“Something Like This” opent meteen met catchy, zomerse beats die ons meteen het gevoel geven dat we ergens in het zonnetje op een boot staan te feesten. Die beats zetten zich doorheen het hele nummer verder en dat wordt op geen enkel moment vervelend. Het refrein laat zich dan weer kenmerken door de zin ‘Something like this’, die de eerste keer vrij hoog wordt gezongen en de tweede keer een pak lager. De eerste keer klinkt het een beetje vervelend, de tweede keer is dat al een pak minder en tegen de derde keer zitten we er voor de rest van de dag mee in ons hoofd. Let dus maar goed op, want de aanstekelijkheid van “Something Like This” is zeer besmettelijk.

Op zondag 23 juli doet Chet Faker een dj-set op Tomorrowland.

Facebook / Instagram / Website

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

411 posts

About author
Ik moet dagelijks 'ok boomer' aanhoren
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Adi Oasis - "Get it Got it"

Adi Oasis, voorheen wel beter bekend als Adeline, combineert in haar muziek soul, r&b, jazz en funk om haar gevoelens te uiten….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Chet Faker – “It Could Be Nice”

De laatste jaren waren we getuige van de wispelturigheid van Nicholas James Murphy. De Australiër pingpongt als muzikant regelmatig tussen zijn pseudoniem…
InstagramLiveRecensies

Chet Faker @ OLT Rivierenhof: Goedgekeurde gedaante

Chet Faker (fka Nick Murphy (fka Chet Faker) (fka Nick Murphy (fka Chet Faker))). Zo ziet een summiere schets van de gedaanteverwisselingen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.