Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Alvaro Soler – “Muero”

Alvaro Soler is de Spaans-Duitse zanger die we allemaal kennen van zijn bekende hit “El Mismo Sol“. In ons land behaalde hij in 2016 de eerste plaats in de Vlaamse Ultratop met “Sofia“. Dit was het eerste Spaanse lied ooit dat onze Ultratop won en het werd zelfs een inspiratie voor de cover “Skwon Meiske” van Niels Destadsbader. Tot nu toe bracht Soler al drie studioalbums uit en in totaal nog maar tien singles. “Muero” wordt nu de elfde en samen met zijn nieuwe platencontract bij Sony Music wil de zanger zo een nieuwe muzikale weg inslaan.

Toch is “Muero” in de eerste plaats niet anders dan zijn voorgaande singles: de artiest blijft trouw aan zijn Latin-popstijl, maar dat is zeker niet negatief. De combinatie van onder andere de elektrische gitaar, tamboerijn en piano zorgen ervoor dat het lied de hele dag in ons hoofd blijft zitten en we meteen vrolijker worden. De liefde is ook opnieuw het centrale onderwerp van de single want “Muero”, oftewel ‘Ik sterf’, gaat over een intense ontmoeting tussen twee mensen. Je leert iemand kennen en je wordt meteen super enthousiast om meer te weten te komen over de ander. Die vrolijkheid is dan ook volledig terug te vinden in de sfeer van de muziek. Het lied is een en al positieve vibes door het gebruik van vrolijke beats en aanstekelijke melodieën, waardoor we spontaan willen dansen. Het is dus weer een echte feelgood-single die de komst van de zomer inluidt.

Met “Muero” in de oren kunnen we ons al een zonnige vakantie beginnen in te beelden. Of deze single het begin is van een gloednieuw album, dat is nog maar de vraag. De artiest heeft tot nu toe enkel een tiental concerten aangekondigd in Duitsland.

Facebook / Instagram / Twitter / Website

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Becky G - "No Drama" (feat. Ozuna)

Becky G is een 23-jarige Amerikaanse zangeres, danseres en actrice. Ze werd in 2011 bekend nadat ze verschillende video’s op YouTube plaatste…
LiveRecensies

Shakira @ Sportpaleis: Meer confetti, meer vuurwerk, meer feest

Gisteren zakten we af naar het Sportpaleis voor de langverwachte kick-off van Shakira’s El Dorado tournee. Het concert dat Shakira vorig jaar in…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.