Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Eddie Benjamin – “Stargirl”

© Maddie Ziegler

Vorig jaar leek het hoogtepunt te zijn van Eddie Benjamins carrière tot nu toe. Hij mocht mee op tour met Justin Bieber en bracht enkele leuke singles uit, zoals onder andere “Weatherman”, die door Time Magazine werd beschreven als een van de beste van dat jaar. Toch was het voor fans niet zo geweldig, want zij verwachtten al enige tijd een debuutalbum en bleven ook toen op hun honger zitten, ondanks speculaties over die plaat. Of de Australische zanger het dit jaar zal uitbrengen is nog maar de vraag, al houdt hij ons voorlopig zoet met wederom een leuke single.

Dit jaar begon voor Eddie Benjamin waarschijnlijk niet zoals hij gehoopt had, want zijn relatie met de actrice en danseres Maddie Ziegler liep op de klippen. “Stargirl” gaat dan ook over haar en de Australiër schreef het tijdens een minder leuke periode van zijn leven. Een vriend van hem werd vermoord, waarna hij in isolatie ging en muziek begon te schrijven. Het is een achtergrondverhaal dat we eigenlijk niet verwacht hadden na het horen van “Stargirl”, want het klinkt opvallend opgewekt. Benjamins stem zweeft boven een beat en weet ons vast te houden van begin tot eind. De single is redelijk catchy door de poppy elementen die erin steken, al is het vooral de afwisseling tussen de hoge stemmen en het zachte gefluister die het lied interessant houdt. We zweven samen met Eddie Benjamin in de ruimte tijdens deze mooie “Stargirl”.

Facebook / Instagram / Website / Twitter

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Eddie Benjamin - "Weatherman"

De afgelopen twee jaar zijn zeker niet onopgemerkt voorbijgegaan aan de negentienjarige Eddie Benjamin. In 2020 werd zijn eerste single uitgegeven, en…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.